Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jak się czujesz? Zadowolona?4 zarodki.
Ulżyło mi że coś jest. Natomiast teraz trzeba czekać na kolejny etap więc pewnie dziś i jutro będzie pełno myśli w głowie. Napisałam też do naszej embrio jaką metodą będą badane i jakiej są klasy choć to w sumie bez większego znaczenia w tym momencie. Ale jak usłyszę że chociaż jeden jest w miarę dobry to będzie mi lżej.Jak się czujesz? Zadowolona?
Piękny wynik 4 zarodki na 6 zapladnianych!!Ulżyło mi że coś jest. Natomiast teraz trzeba czekać na kolejny etap więc pewnie dziś i jutro będzie pełno myśli w głowie. Napisałam też do naszej embrio jaką metodą będą badane i jakiej są klasy choć to w sumie bez większego znaczenia w tym momencie. Ale jak usłyszę że chociaż jeden jest w miarę dobry to będzie mi lżej.
Cudownie! Będę trzymać kciuki!A ja jutro ten transfer mam a jestem tak zmęczona i wypompowana ze ledwo zyje. Myslalam ze wezmę jutro urlop w pracy, ale tylko pol dnia sie udalo bo taki nawał teraz w pracy.
To dawaj znać, będziemy tu wszystkie pewnie jutro o tobie myślećA ja jutro ten transfer mam a jestem tak zmęczona i wypompowana ze ledwo zyje. Myslalam ze wezmę jutro urlop w pracy, ale tylko pol dnia sie udalo bo taki nawał teraz w pracy.