Mam, podobnie. W biochemie czułam się inaczej, a po transferze 5d blastki jak nic nie czuje 4/5 po, test 6dpt biały to ja już wiem...9ty transfer beta 0.Powiem tak, siedzę już w tym tyle czasu że wiem że nie wyszło, nie będę się oszukiwać i karmić nadzieja. Zakasam rękawy i umawiam. się na wizytę aby rozpocząć stymulację. Juz napisałam email do immunologa, po zakończonej stymulacji rozpoczynam. serię szczepień które pomogły mi przy synku.
Dziś 7dpt testy nawet o czułości 20 powinny już pokazać kreskę, ten był o czułości 10, więc nie ma. opcji że by jej nie pokazał.... To nie jest tak że w okolicach okresu by mi pokazały, niejednokrotnie robiłam testy w 6 czy 7 dniu i już były kreski, tu jest tabelka jaka powinna być beta w danym dniu po transferze.
Tak że ten... zrobię jeszcze bete oczywiście dla Kliniki, leki dalej biorę, nim nie zrobię bety to ich nie odstawie oczywiście, ale ja już jestem niestety pewna że nic z tego nie będzie![]()
Trudne to.
Nie wiem czy to nie będzie mój koniec z ivf, ani razu beta nie drgnęła, transfery od 38-41 rż.
Wcześniej cp, dziecko, biochem 2021 (naturalne).
Nie mam już siły..