• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

In vitro 2024 - refundacja

Powiem tak, siedzę już w tym tyle czasu że wiem że nie wyszło, nie będę się oszukiwać i karmić nadzieja. Zakasam rękawy i umawiam. się na wizytę aby rozpocząć stymulację. Juz napisałam email do immunologa, po zakończonej stymulacji rozpoczynam. serię szczepień które pomogły mi przy synku.
Dziś 7dpt testy nawet o czułości 20 powinny już pokazać kreskę, ten był o czułości 10, więc nie ma. opcji że by jej nie pokazał.... To nie jest tak że w okolicach okresu by mi pokazały, niejednokrotnie robiłam testy w 6 czy 7 dniu i już były kreski, tu jest tabelka jaka powinna być beta w danym dniu po transferze.
Tak że ten... zrobię jeszcze bete oczywiście dla Kliniki, leki dalej biorę, nim nie zrobię bety to ich nie odstawie oczywiście, ale ja już jestem niestety pewna że nic z tego nie będzie 😟
Mam, podobnie. W biochemie czułam się inaczej, a po transferze 5d blastki jak nic nie czuje 4/5 po, test 6dpt biały to ja już wiem...9ty transfer beta 0.
Trudne to.
Nie wiem czy to nie będzie mój koniec z ivf, ani razu beta nie drgnęła, transfery od 38-41 rż.
Wcześniej cp, dziecko, biochem 2021 (naturalne).
Nie mam już siły..

reklama
Mam, podobnie. W biochemie czułam się inaczej, a po transferze 5d blastki jak nic nie czuje 4/5 po, test 6dpt biały to ja już wiem...9ty transfer beta 0.
Trudne to.
Nie wiem czy to nie będzie mój koniec z ivf, ani razu beta nie drgnęła, transfery od 38-41 rż.
Wcześniej cp, dziecko, biochem 2021 (naturalne).
Nie mam już siły..
A sprawdzałaś immunologie?? często tu leży problem. Ja mialam 8 transferów w tym CB, poronienia, puste jajo, dopiero. po immulogu mi się udało,
Ja już zapisałam się na wizytę do immunologa, mam na czerwiec, początek, więc. na spokojnie stylulacja, szczepienia i wracamy po nasze szczęście. mam plan żeby w tym roku jeszcze być w ciąży 🙏🙏🙏

Ja mam informacje od embriologa o moich zarodkach klasie ilości itd. Generalnie zapłodnili 10 jajek, 3 się nie rozwinęły, z pozostałych 7, 3 się nie nadają do niczego więc badamy 4 pozostałe z których coś będzie jak dobrze pójdzie.
A wiesz jakiej klasy są? chodz to nie ma znaczenia bo mi przynajmniej najlepiej jakościowe blastki ciąży nie dały, a średnia leży obok i ciągle gada 🫣🤣

A sprawdzałaś immunologie?? często tu leży problem. Ja mialam 8 transferów w tym CB, poronienia, puste jajo, dopiero. po immulogu mi się udało,
Ja już zapisałam się na wizytę do immunologa, mam na czerwiec, początek, więc. na spokojnie stylulacja, szczepienia i wracamy po nasze szczęście. mam plan żeby w tym roku jeszcze być w ciąży 🙏🙏🙏
A dlaczego teraz przed transferem nie zlecili Ci tych szczepień?

reklama
A dlaczego teraz przed transferem nie zlecili Ci tych szczepień?
To są bardzo drogie szczepienia, jedno wychodzi około 2 tysięcy, a muszę ich przejść 3 serię plus doszczepienie w ciąży. Przy jednym zarodku tego nie zalecają. Dlatego podeszliśmy teraz bez szczepień i następnie stymulacja, szczepienia i dopiero transfer.
oczywoscie mówię o kwocie 2 tysięcy z dojazdami. nie licząc wizyty która mnie czeka. ale na niej chce już mieć zrobione wyniki żeby od razu dostać kwalifikacje do szczepien

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry