• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
A sprawdzałaś immunologie?? często tu leży problem. Ja mialam 8 transferów w tym CB, poronienia, puste jajo, dopiero. po immulogu mi się udało,
Ja już zapisałam się na wizytę do immunologa, mam na czerwiec, początek, więc. na spokojnie stylulacja, szczepienia i wracamy po nasze szczęście. mam plan żeby w tym roku jeszcze być w ciąży 🙏🙏🙏
U mnie same 0 w ivf. Zero biochemow, więc troche inaczej..
Biochem był przy naturalnych 4 lata temu.
W sumie 3 ciążę 1 dziecko.
Immuno badaliśmy raz mlr 31% , cross 21%, 4mce pozniej nowe badanie ale po infekcji/grypie meza/2 tyg po encortonie (lekarz mówił że zrobić mimo tego, dopytywalam) allo 0%, cross 19%.
Później stwierdził że mogło mieć wpływ..

Ty rozumiem szczepienia męża limfocytamo? Ale na allo 0%? U Paśnika jesteś? Ja U niego byłam.
Biopsje etc wykluczaly stan zapalny, nawet kotekte drobna niszy po cc zrobilam...
Ile szczepoen i ilu odstepach? Jakos jak zauwazylam takie wahania w poziomie allo, stracilam wiare ze to jest miarodajny czynnik..
Ty przed badaniem allo miałaś jakoes warunki? (Brak infekcji, encortonu na ileś przed?)
Druga sprawa, tak się zastanawiam jak biorę encorton 10mg do transferów to czy nie obniżam sobie allo przy okazji (bo chyba tak..)

Ale mnie dzisiaj suszy, wypiłam już 2,4 l wody. Mam taki wielki kubek w pracy, 1,2 l, ale zazwyczaj wypijam tylko jeden 🙈
A u mnie chyba w końcu coś się ruszyło, wygląda na to że jutro się powinno rozkrecic i będzie jutro 1dc.
Najgorzej że w pt jesteśmy na imprezie rodzinnej w knajpie od 16 a ja o 17 mam sobie zrobić pierwszy zastrzyk. Będą to niesprzyjające warunki szczególnie jak na pierwszy raz.. no ale niech się w końcu zacznie

reklama
U mnie same 0 w ivf. Zero biochemow, więc troche inaczej..
Biochem był przy naturalnych 4 lata temu.
W sumie 3 ciążę 1 dziecko.
Immuno badaliśmy raz mlr 31% , cross 21%, 4mce pozniej nowe badanie ale po infekcji/grypie meza/2 tyg po encortonie (lekarz mówił że zrobić mimo tego, dopytywalam) allo 0%, cross 19%.
Później stwierdził że mogło mieć wpływ..

Ty rozumiem szczepienia męża limfocytamo? Ale na allo 0%? U Paśnika jesteś? Ja U niego byłam.
Biopsje etc wykluczaly stan zapalny, nawet kotekte drobna niszy po cc zrobilam...
Ile szczepoen i ilu odstepach? Jakos jak zauwazylam takie wahania w poziomie allo, stracilam wiare ze to jest miarodajny czynnik..
Ty przed badaniem allo miałaś jakoes warunki? (Brak infekcji, encortonu na ileś przed?)
Druga sprawa, tak się zastanawiam jak biorę encorton 10mg do transferów to czy nie obniżam sobie allo przy okazji (bo chyba tak..)
wiesz co, napisze Ci wieczorem moja historie bo teraz jestem w pracy i nie za bardzo mam jak. na pewno miałam 3 szczepienia w odstępie 3 tygodniowym i później doszczepienie w ciąży, allo 0 przed szczepieniami po 54 i wtedy się udał 2 transfer. synek ma 2 lata i 8 miesiecy

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry