• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

In vitro 2024 - refundacja

ja się melduje ze zrobiłam znowu test i znowu cały biały.... wzięłam. ten z rosmana o bardzo małej czułości.... ale. juz chyba wczoraj się wypłakałam z tego. powodu bo nawet łza mi nie poleciała.... 😟 dziś dzwonię się umawiać do lekarza na rozpoczęcie stymulacji i wracamy do tej nierównej walki.... jeszcze między innymi czekaja nas wizyty w Łodzi. Będę znowu brać szczepienia
Ale to one by ci pokazały wynik w okolicach spodziewanego okresu...lepiej wybrać właśnie te o bardzo wysokiej i one ok 8 dnia mogą coś pokazać. Pamiętaj że biały test naprawdę o niczym nie przesądza. Ja dalej trzymam kciuki że się udało 🤞

reklama
Ale to one by ci pokazały wynik w okolicach spodziewanego okresu...lepiej wybrać właśnie te o bardzo wysokiej i one ok 8 dnia mogą coś pokazać. Pamiętaj że biały test naprawdę o niczym nie przesądza. Ja dalej trzymam kciuki że się udało 🤞
Powiem tak, siedzę już w tym tyle czasu że wiem że nie wyszło, nie będę się oszukiwać i karmić nadzieja. Zakasam rękawy i umawiam. się na wizytę aby rozpocząć stymulację. Juz napisałam email do immunologa, po zakończonej stymulacji rozpoczynam. serię szczepień które pomogły mi przy synku.
Dziś 7dpt testy nawet o czułości 20 powinny już pokazać kreskę, ten był o czułości 10, więc nie ma. opcji że by jej nie pokazał.... To nie jest tak że w okolicach okresu by mi pokazały, niejednokrotnie robiłam testy w 6 czy 7 dniu i już były kreski, tu jest tabelka jaka powinna być beta w danym dniu po transferze.
Tak że ten... zrobię jeszcze bete oczywiście dla Kliniki, leki dalej biorę, nim nie zrobię bety to ich nie odstawie oczywiście, ale ja już jestem niestety pewna że nic z tego nie będzie 😟

Załączniki

• IMG_20230201_134146.jpg
    IMG_20230201_134146.jpg
    208,5 KB · Wyświetleń: 4

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry