• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

In vitro 2024 - refundacja

Z mojego doświadczenia to zawsze informują jesli zarodki przestaną sie rozwijać. A brak wieści kliniki to dobre wieści wiec cos tam macie na pewno:)
A tego co słyszałam to wygląda tak, że faktycznie głównie embriolog się kontaktuje a u nas to trochę inaczej wygląda, mamy inną sytuację, i to ja się kontaktuje z kliniką i to z lekarzem prowadzącym. I wiem, że mogę usłyszeć że nic.

reklama
A tego co słyszałam to wygląda tak, że faktycznie głównie embriolog się kontaktuje a u nas to trochę inaczej wygląda, mamy inną sytuację, i to ja się kontaktuje z kliniką i to z lekarzem prowadzącym. I wiem, że mogę usłyszeć że nic.
Ojj no to tak czekanie najgorsze, ale wierzę ze bedzie sporo pięknych zarodkow❤️❤️

Dostałam wyniki cytologii - prawidłowa. Z czystym sumieniem mogę zaczynać 😇
Jedynie dokupiłam sobie badanie HR-HPV z tej samej próbki, bo była taka adnotacja o możliwości wykonania na wynikach z Diagnostyki. Niestety mam za sobą HPV 56 i 66, które doprowadziły do LEEP.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry