amusedxxx
Moderator
Oj tak, orgalutran mnie mega swędziałI jeszcze przy niektórych lekach mogą wystąpić swedzace zaczerwienienia w miejscu wkłucia (coś jak ugryzienie owada). Ale raczej jest to chwilowe i po godzinie nie ma śladu![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oj tak, orgalutran mnie mega swędziałI jeszcze przy niektórych lekach mogą wystąpić swedzace zaczerwienienia w miejscu wkłucia (coś jak ugryzienie owada). Ale raczej jest to chwilowe i po godzinie nie ma śladu![]()
Ból głowy, migrena, brak energi, gorsze samopoczucie, wstręt do igiełdobra, jako, że zaraz stymulacja zbieram informacje: jakie dolegliwości mogą mnie czekać?![]()
No w sumie tak, po już plamiłam mocno parę dni przed okresem6 tego dnia?![]()
no czekamy na okres, ma być 3 września. I 2dc zaczynamNie interesuj się tym, jedynie nastaw się że możesz czuć jajniki bo jajka się będą rozpychaćbędzie dobrze! Kiedy pierwszy zastrzyk?
Taak, ja tak miałam po orgalutranieI jeszcze przy niektórych lekach mogą wystąpić swedzace zaczerwienienia w miejscu wkłucia (coś jak ugryzienie owada). Ale raczej jest to chwilowe i po godzinie nie ma śladu![]()
Śmiejesz się , ja odzyskałam świadomość jak leżałam już w lozku i podpinały mi kroplówkęDziś byłam na punkcji, było nas 7 w kolejce. Że byłam pierwsza to co nie co podejrzalam ( dodatkowo to moja druga punkcja). Największy "problem" jaki był z pacjentka to że płakała po wybudzeniu bredząc coś o jakimś jedzeniu i nie docierało do niej że jest ok zabieginie mogła się uspokoić
Plus jeden niewielki spadek ciśnienia - wyrównany małą tabletką.
Nie no sama nie pamiętam jak wracałam do łóżkaŚmiejesz się , ja odzyskałam świadomość jak leżałam już w lozku i podpinały mi kroplówkęjak pielęgniarce anez. zadałam pytanie to niewzruszona ze tak się ma po tych lekach
Ale to już może być normalny okres przecież, czy miałaś transfer teraz? Ciężko mi zapamiętać po nickach kto jest kim haha6 tego dnia?![]()
Potwierdzam, ja w dzień punkcji już nie mogłam normalnie chodzić, miałam 16 pęcherzykówBól głowy, migrena, brak energi, gorsze samopoczucie, wstręt do igieł(ja to długa miałam stymulację jął tu tak patrzę), później to ciągniecie jajników (bólem bym tego nie nazwała ale moje potworki na koniec dawały w kość)
Witam mialam punkcie wykonana w holandii powiem tak , tam nic nie dawaja na znieczulenie bo twierdza ze osłabia się pęcherzyki tylko dostalam paracetamol i to wszystko zabieg trwał ok 30 min bol straszny przez cały czas zabiegu ale później tylko delikatne plamienia i nic mnie pozniej nie bolało normalnie funkcjonowałam tu w Polsce jest o tyle dobrze ze jest znieczulenie zaczynam od nowa cala procedurę ale w Polsce pozdrawiam cieplutkoW ogóle dziewczyny zaczynam cykać się punkcji, jakoś mnie przestraszyła tymi krwawieniami lekarkaMam nadzieję że to na prawdę rzadkość. Czy są tu dziewczyny które miały punkcję i opowiedzą o wrażeniach? Może nie taki diabeł straszny
![]()