Zrób betę , nie stresuj się testami, nie powiem ci czy wszystko stracone bo ja zawsze do 10dpt czekałam z betą7dpt test biały
Jutro jakbym zrobiła betę i będzie negatyw to już wszystko przekreślone??
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zrób betę , nie stresuj się testami, nie powiem ci czy wszystko stracone bo ja zawsze do 10dpt czekałam z betą7dpt test biały
nie stresuj się, bo tak jak ja będziesz się niepotrzebnie nakręcać. Wiele dziewczyn pisze, że testy późno wykrywają i jak zawsze najważniejsze jest badanie beta hcg, głowa do góry nie wszystko stracone! Ja też czekam dopiero w czwartek 6dpt mam betę pierwszą. Trzymam mocno kciuki7dpt test biały
biało@PatPatPat jak tam?![]()
Zrób betę, to wiarygodny wynik. Trzymam kciuki za pozytywny wynik7dpt test biały
3lata temu miałam test pozytywny 7dpt dlatego tak się załamałamnie stresuj się, bo tak jak ja będziesz się niepotrzebnie nakręcać. Wiele dziewczyn pisze, że testy późno wykrywają i jak zawsze najważniejsze jest badanie beta hcg, głowa do góry nie wszystko stracone! Ja też czekam dopiero w czwartek 6dpt mam betę pierwszą. Trzymam mocno kciuki![]()
Łooo ja zastanawiam się nad paroma dniami , aby dobrze wgryzł sięTo zależy jaką masz pracę.
Ja brałam po każdym 14 dni .....10 do bety i 4 na ewentualne otarcie łez po porażce
Test może nie wyjść.3lata temu miałam test pozytywny 7dpt dlatego tak się załamałam
ale wiesz, każdy przypadek jest zupełnie inny, póki nie zrobisz bety nic do głowy, ściskam mocno3lata temu miałam test pozytywny 7dpt dlatego tak się załamałam
ja po pierwszym tak zrobiłamO matko, ja myślałam, że sobie po transferze wstanę i pójdę do pracy![]()
7 dpt jakiś cień cienia powinien być, ale tylko beta prawdę powie. Trzymam kciuki, żeby Cię jutro pozytywnie zaskoczyła7dpt test biały