Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja wiem, że wielu ludzi tak ma, ale dla mnie to kompletnie obceJa po pierwszym musiałam się położyć bo było: zimno,gorąco, mroczki przed oczamipotem już nie mogłam się doczekać kolejnego
![]()
hmmm ja miałam na sztucznym i raz miałam w 20 dc raz w 24, raz w 18 chyba. Lekarz ocenia endometrium i wyznacza transfer.Dziewczyny, jak jestem na sztucznym cyklu to dzień w którym zacznę brać proga (czyli piątek) to tak jakby tego dnia była owulacja i potem zgodnie z moją faza lutealna 11 dni później powinien być okres?
Mi po negatywnej becie lekarz kazal odstawić od razu leki...robię prywatnie bo do kliniki mam 50km i ustaliłam z doktorem że zrobię u siebie
Ja będę miała transfer w 17dchmmm ja miałam na sztucznym i raz miałam w 20 dc raz w 24, raz w 18 chyba. Lekarz ocenia endometrium i wyznacza transfer.
I teraz bierzesz luteinę to nie dostaniesz okresu dopóki go nie odstawisz.
w cyklu naturalnym transfer jest 5 dni po owulacji a na sztucznym transfer jest 5 dni po braniu proga
zazdroszczę, ja natomiast panicznie boję się igły zastrzyki w czasie stymulacji wykonywał mi mój mąż, który celował w mój brzuch jak lotką w tarczęnie, na mnie igły nie robią kompletnie wrażenia. Szybko i na luzie![]()
ja byłam pewna, że dzień sądu będzie jutro a to 06.09 jest w piątekJa będę miała transfer w 17dci w sumie nie pomyślałam o tym że przecież będę brać tyle proga, że okresu nie powinnam dostać przed odstawieniem
![]()
A już sobie myślę kiedy zacząć testować![]()
jutro zrobię bete i odstawiamMi po negatywnej becie lekarz kazal odstawić od razu leki...
Testować 6 dpt z nastawianiem, że może coś już wyjść ale nie musiJa będę miała transfer w 17dci w sumie nie pomyślałam o tym że przecież będę brać tyle proga, że okresu nie powinnam dostać przed odstawieniem
A już sobie myślę kiedy zacząć testować![]()
Dziękujęzazdroszczę, ja natomiast panicznie boję się igły zastrzyki w czasie stymulacji wykonywał mi mój mąż, który celował w mój brzuch jak lotką w tarczęnatomiast obyło się bezboleśnie i bez siniaczków więc muszę przyznać był skuteczny
Powodzonka![]()