Pierwsze 🥰
Fanka BB :)
Powiedział że na tą mutacje to metylowany kwas foliowy i tyle było w tym temacie.A Ty nie dopytałaś co w związku z tymi wynikami?
Ja nie drążyłam dalej bo byłam zmieszana i zestresowana także tylko tyle było
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Powiedział że na tą mutacje to metylowany kwas foliowy i tyle było w tym temacie.A Ty nie dopytałaś co w związku z tymi wynikami?
Jak najbardziej, trzeba unikać słońca i pamiętać o spf, ale dobrze, że koniec tych upałówA powiem Wam, że mimo, że pije dużo wody to jestem strasznie wysuszona I do tego mam takie zaczeriwenienie na twarzy, jakby podrażnienie słońcem? Myślicie, że może to być wina tych końskich dawek hormonów?
o spf pamiętam zawszeJak najbardziej, trzeba unikać słońca i pamiętać o spf, ale dobrze, że koniec tych upałów![]()
u mnie to samo, usta i dłonie popękane mimo, ze ciagle smaruje, nogi to aż mi się sypie skora, a tez wcieram balsamo spf pamiętam zawszeale normalnie całe ciało, ręce, nogi, tak suche, że aż ciągną
dobrze wiedzieć. No nic, musze się smarować, a dla mnie balsam to jest bardzo przykry obowiązek i jak uda mi się 1x na tydzień to jest sukcesu mnie to samo, usta i dłonie popękane mimo, ze ciagle smaruje, nogi to aż mi się sypie skora, a tez wcieram balsam
No to dopytaj przy najbliższej wizyciePowiedział że na tą mutacje to metylowany kwas foliowy i tyle było w tym temacie.
Ja nie drążyłam dalej bo byłam zmieszana i zestresowana także tylko tyle było
Dzięki, co ma być to będzie. Chciałabym żeby się udało oczywiście, ale mamy już jedno dziecko, więc to już nie to samo ciśnienieJa sikałam od 2 dpt żeby sprawdzić jak ovitrelle się wypłukujeale wiem że to nie dla wszystkich
trzymamy kciuki za jutrzejszą betę!!
w 12czyli punkcja Ci wyszła w 11 czy 12 dniu cyklu?
tak, ja też piję normalnie dużo wody ale na stymulacji musiałam pić conajmniej 4 litry i robiłam taki domowy izotonik - woda, limonka, trochę miodu i szczypta soli - inaczej bolała mnie głowaA powiem Wam, że mimo, że pije dużo wody to jestem strasznie wysuszona I do tego mam takie zaczeriwenienie na twarzy, jakby podrażnienie słońcem? Myślicie, że może to być wina tych końskich dawek hormonów?