daj znać pona 11:30![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
daj znać pona 11:30![]()
W łódzkim bocianie normalnie pracują w soboty. Ja miałam w sobotę punkcję. Jedynie w niedziele nie robią planowo, ale jak jest sytuacja, że musi być dla dobra pacjentki to otwierają klinikę, przychodzi lekarz, embriolog i położna i robiąA jak z Waszego doświadczenia? Robią transfery w sobotę?
wszystkie@amusedxxx powodzenia
W łódzkim bocianie normalnie pracują w soboty. Ja miałam w sobotę punkcję. Jedynie w niedziele nie robią planowo, ale jak jest sytuacja, że musi być dla dobra pacjentki to otwierają klinikę, przychodzi lekarz, embriolog i położna i robią
Trzymam kciuki za poniedziałekna pewno pisałaś, ale zapytam - zdecydowaliście zapłodnić 6 komórek czy wszystkie?
Dawaj, wspólnymi siłami damy radę zinterpretowaćKto pomoże nad interpretacją wyników z Katowic?![]()
Wszystkie obecneKto pomoże nad interpretacją wyników z Katowic?![]()
FMR widzę, że mam napisane, że mam prawidłowy. Część trombofili też, ale nie cała chyba. To wrzucam.Dawaj, wspólnymi siłami damy radę zinterpretować![]()