wrobelmm
Fanka BB :)
Yeaaa!Cześć ciociekropek na pokładzie, frytusie zjedzone
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Yeaaa!Cześć ciociekropek na pokładzie, frytusie zjedzone
![]()
Cudownie że kariotypy prawidłoweFMR widzę, że mam napisane, że mam prawidłowy. Część trombofili też, ale nie cała chyba. To wrzucam.
Zobacz załącznik 1660447
KIRy
Zobacz załącznik 1660448
HLAC
Zobacz załącznik 1660453
Kariotyp mam napisane, że prawidłowy kariotyp żeński, a mąż prawidłowy kariotyp męski.
Jedyne co w tych wynikach masz „nie tak”, to heterozygota pai-1 - co daje podwyższoną (ale tylko trochę) skłonność do zakrzepów. Więc ten Acard, co go sobie już wcześniej wdrażałaś na własną rękę, może zostać, ale lekarze patrzą na to bardzo różnie - czasem wdrażając a czasem nieFMR widzę, że mam napisane, że mam prawidłowy. Część trombofili też, ale nie cała chyba. To wrzucam.
Zobacz załącznik 1660447
KIRy
Zobacz załącznik 1660448
HLAC
Zobacz załącznik 1660453
Kariotyp mam napisane, że prawidłowy kariotyp żeński, a mąż prawidłowy kariotyp męski.
w wolnej chwili mąż mi przebije swoje wyniki to popatrzeCudownie że kariotypy prawidłowekiry spoko, bez accofilu się pewnie obejdzie
kir BX to ten najlepszy
na trombo się nie znam więc tam nie pomogę. A macie AZF I CFTR męża ?
CTFR mężaCudownie że kariotypy prawidłowekiry spoko, bez accofilu się pewnie obejdzie
kir BX to ten najlepszy
na trombo się nie znam więc tam nie pomogę. A macie AZF I CFTR męża ?
a ten acard to jak się bierzze? Jest sens, żebym go wdrażała teraz zakładając, ze w sobotę za tydzień miałabym transfer?Jedyne co w tych wynikach masz „nie tak”, to heterozygota pai-1 - co daje podwyższoną (ale tylko trochę) skłonność do zakrzepów. Więc ten Acard, co go sobie już wcześniej wdrażałaś na własną rękę, może zostać, ale lekarze patrzą na to bardzo różnie - czasem wdrażając a czasem nie
Kir bx, przy braku tylko dwóch implantacyjnych - bardzo dobrze. Hla-c c1,c1 więc bardzo dobrze (chociaż w przypadku kir bx i tak nie ma to takiego znaczenia).
Jest więc, jak najbardziej, bardzo ładnie![]()
niech się trzyma mocno!!!Cześć ciociekropek na pokładzie, frytusie zjedzone
![]()
Masz bardzo podobne wyniki do mnie, oprócz trombofili na której się totalnie nie znamFMR widzę, że mam napisane, że mam prawidłowy. Część trombofili też, ale nie cała chyba. To wrzucam.
Zobacz załącznik 1660447
KIRy
Zobacz załącznik 1660448
HLAC
Zobacz załącznik 1660453
Wyniki ma supertu jeszcze jest HLA-C męża
Zobacz załącznik 1660465