U
użytkowniczka 212
Gość
czyli wyniki są dobre? Kurde, to ciekawe czemu się w ogóle nie udaje, no nie uwierze, że to nasienie nigdy nic nie dało... Dobra! wjeżdżam w to IVF jak w masło. Mam nadzieję, że się powiedzie.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
1x dziennie, w dawce 150mg, wieczorem. Moim zdaniem sens jak najbardziej jest, bo mutacja w genie PAI-1 może powodować problemy z implantacją. Tylko zacznij go brać najwcześniej po punkcji, żeby uniknąć krwawienia podczas/po punkcji.a ten acard to jak się bierzze? Jest sens, żebym go wdrażała teraz zakładając, ze w sobotę za tydzień miałabym transfer?
ja biorę po transferzea ten acard to jak się bierzze? Jest sens, żebym go wdrażała teraz zakładając, ze w sobotę za tydzień miałabym transfer?
Powodów może być masa - np. nasze wyniki genetyczne (kir, kariotypy, hla-c) są bardzo podobne do Waszych (u mnie trochę więcej w kierunku trombofilii), ale do tego dochodzi nadreaktywność mojego układu immunologicznego, która powoduje, że ciąża jest eliminowana (no i wiadomo, niskie amh, przy nasieniu całkiem ok, choć obarczonym cukrzycą).czyli wyniki są dobre? Kurde, to ciekawe czemu się w ogóle nie udaje, no nie uwierze, że to nasienie nigdy nic nie dało... Dobra! wjeżdżam w to IVF jak w masło. Mam nadzieję, że się powiedzie.
Ja bym pewnie zrobiła - niezależnie od opinii - jak i wdrożyła wszystkie inne "magiczne sztuczki", które "mogą" pomócdobra, ja wezmę wyniki trombo i dopytam w piątek na wizycie czy coś z tym robić.
Chociaż jak mi lekarz powie, ze nie to nie wykluczam, ze i tak zrobię![]()
Aaaa dzień dobry kropeczku! Proszę trzymać się mocno mamusi!Cześć ciociekropek na pokładzie, frytusie zjedzone
![]()
Jasne, że tak. ŚmiałoMogę wam wrzucić też moje wyniki z Kato?
Dla mnie to czarna magia trochę