amusedxxx
Moderator
Ja bez ovi, cykl sztucznyCzyli ovitrelle już wypłukany czy ty miałaś na sztucznym cyklu? Za dużo nas jest i się gubię co, kto i jak![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja bez ovi, cykl sztucznyCzyli ovitrelle już wypłukany czy ty miałaś na sztucznym cyklu? Za dużo nas jest i się gubię co, kto i jak![]()
A no miałamAle czekaj, Ty nie miałaś transferu w środę?
No ale 2,5dpt, to naprawdę byłoby hiper, hiper wcześnie. Plus jeszcze 12-24h opóźnienia moczu względem krwioobiegu.A no miałamwięc dzisiaj tak jakby 8dpo, więc coś by już mogło wyjść a nie musi. Jestem w gorącej wodzie kąpana
![]()
nie no wiadomoNo ale 2,5dpt, to naprawdę byłoby hiper, hiper wcześnie. Plus jeszcze 12-24h opóźnienia moczu względem krwioobiegu.
Ale w pełni rozumiem praagnienia![]()
Ja tam ciebie bardzo dobrze rozumiemA no miałamwięc dzisiaj tak jakby 8dpo, więc coś by już mogło wyjść a nie musi. Jestem w gorącej wodzie kąpana
![]()
Dorwalas te jeszcze na promce czy już nie było ?nie no wiadomozamierzałam sobie od dzisiaj zacząć codzień rano robić teścik, ale tak wczoraj wieczorem odebrałam paczkę z amazona no i musiałam przecież sprawdzić czy aby na pewno pamiętam jak to się robi
![]()
A kupiłam już na szybko easy@home 15 sztuk po chyba 36zlDorwalas te jeszcze na promce czy już nie było ?![]()
Nie ma czegoś takiego jak za duży przyrostHej dziewczyny. U mnie dzisiaj 12dpt beta 1056. Czy to nie za duży przyrost? 2 dni temu miałam 332.
A jak u Ciebie beta?Ale czekaj, Ty nie miałaś transferu w środę?