Motylkowa!
Fanka BB :)
A nie chcesz zaangażować męża żeby to on Ci robił zastrzyki?Nastrój już ideolo bo zjawił się okres, więc wszystko zgodnie z planem. Tylko coraz bardziej przeraża mnie wizja robienia zastrzyków![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A nie chcesz zaangażować męża żeby to on Ci robił zastrzyki?Nastrój już ideolo bo zjawił się okres, więc wszystko zgodnie z planem. Tylko coraz bardziej przeraża mnie wizja robienia zastrzyków![]()
u mnie by to nie przeszło. Stary jak widzi krew albo igłę to robi się sinokoperkowyA nie chcesz zaangażować męża żeby to on Ci robił zastrzyki?my tak zrobiliśmy i wszystkim będę polecać takie podejście. Jakbym ja miała sobie sama zrobić to pewnie bym się rok zbierała za każdym razem do tego
jak macie taką możliwość to też poproście o pokazanie jak te zastrzyki robić - u nas panie położne w zabiegowym mi pokazywały jak moje leki wstrzykiwać i rozrabiać.
No pewnie będzie mi robic, albo chociaż spróbuje. Ogólnie wizja zastrzyków nieważne przez kogo robiona mnie już zaczyna stresowaćA nie chcesz zaangażować męża żeby to on Ci robił zastrzyki?my tak zrobiliśmy i wszystkim będę polecać takie podejście. Jakbym ja miała sobie sama zrobić to pewnie bym się rok zbierała za każdym razem do tego
jak macie taką możliwość to też poproście o pokazanie jak te zastrzyki robić - u nas panie położne w zabiegowym mi pokazywały jak moje leki wstrzykiwać i rozrabiać.
same hereu mnie by to nie przeszło. Stary jak widzi krew albo igłę to robi się sinokoperkowyza to ja uwielbiam patrzeć jak pobierają mi krew
Mi mąż chciał robić ale ja się bardziej bałamA nie chcesz zaangażować męża żeby to on Ci robił zastrzyki?my tak zrobiliśmy i wszystkim będę polecać takie podejście. Jakbym ja miała sobie sama zrobić to pewnie bym się rok zbierała za każdym razem do tego
Ja tak po każdym zastrzyku ovitrelle miałam. Musiałam go robić na łóżku, żeby od razu się położyć. Raz robiłam w łazience i myślałam że zemdleje idąc do łóżka, automatycznie pisk w uszach, uderzenie ciepła nogi z waty. Ale tak mi się robi tylko jak sama muszę się obsłużyć. Jak kiedyś miałam zastrzyki robione przez pielęgniarkę to nic mi nie było. Niestety jakoś będę musiała sobie radzić, bo u mnie mąż się boi i uciekał z pokoju przy oviMi mąż chciał robić ale ja się bardziej bałamsama sobie też się bałam i po pierwszym oczywiście słabo mi, zimno, ciepło, zimny pot, musiałam się położyć. Potem już z górki i nie mogłam się doczekać aż będę sobie robić
![]()
W razie czego są też filmiki na YouTube ;-)A nie chcesz zaangażować męża żeby to on Ci robił zastrzyki?my tak zrobiliśmy i wszystkim będę polecać takie podejście. Jakbym ja miała sobie sama zrobić to pewnie bym się rok zbierała za każdym razem do tego
ja jutro o 13:30
mój też mi robił i nadal będzieA nie chcesz zaangażować męża żeby to on Ci robił zastrzyki?my tak zrobiliśmy i wszystkim będę polecać takie podejście. Jakbym ja miała sobie sama zrobić to pewnie bym się rok zbierała za każdym razem do tego
Tak, polecam taki modelA nie chcesz zaangażować męża żeby to on Ci robił zastrzyki?my tak zrobiliśmy i wszystkim będę polecać takie podejście. Jakbym ja miała sobie sama zrobić to pewnie bym się rok zbierała za każdym razem do tego