Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Moje wczorajsze wyniki badań? Nic nie robiłam@Aileen31 jak tam wyniki wczorajszych badań? Zapowiada się na rozpoczęcie stymulacji wkrótce?![]()
@amusedxxx jak nastroje przed jutrem?![]()
Pewnie jak mają być transfery na świeżo po punkcji to rezerwują godzinę a jak się okaże że jednak musi być odroczony to tak im się zmienia. Akurat mam wolny cały dzień to wolę szybciej, mniej czekaniaserio zmienili znówheheh oby kolejny raz nie zadzwonili żebyś o 9:00 się stawiła
![]()
no tak, pewniePewnie jak mają być transfery na świeżo po punkcji to rezerwują godzinę a jak się okaże że jednak musi być odroczony to tak im się zmienia. Akurat mam wolny cały dzień to wolę szybciej, mniej czekaniai tym samym drugi raz musialam zmieniać godzinę rezerwacji w restauracji
![]()
a to nie standardowo do maka na frytki ?Pewnie jak mają być transfery na świeżo po punkcji to rezerwują godzinę a jak się okaże że jednak musi być odroczony to tak im się zmienia. Akurat mam wolny cały dzień to wolę szybciej, mniej czekaniai tym samym drugi raz musialam zmieniać godzinę rezerwacji w restauracji
![]()
Lekarz obserwuje poziom progesteronu. Jeśli będzie za wysoki, to jest za duże ryzyko, ze transfer się nie uda, wtedy odraczają. Na pewno jest wiele przesłanek, ale u mnie właśnie lekarz sprawdzał zeby się upewnić czy poziom progesteronu nie wskazuje na hiperstymulacje.Dziewczyny, mam pytanko, jeżeli my mamy wizytę 8 sierpnia i pierwszy okres po wizycie będzie 27 sierpnia i w nim ma być rozpoczęta już stymulacja (oczywiście jeżeli wszystko będzie okej z wynikami). Czy takim razie jest szansa, ze w tym samym cyklu będzie punkcja i transfer? Czy jak to wyglada? Ja jestem jeszcze zupełnie zielona w temacie.