U
użytkowniczka 212
Gość
no to tak jak u nas, tylko, ze zadzownili wczoraj, czyli w 1 dobie ile zapłodniło się prawidłowo.u mnie dzwonili w 2 dobie ile zapłodnionych poprawnie i później w 5 info o zarodkach i mrożeniu.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no to tak jak u nas, tylko, ze zadzownili wczoraj, czyli w 1 dobie ile zapłodniło się prawidłowo.u mnie dzwonili w 2 dobie ile zapłodnionych poprawnie i później w 5 info o zarodkach i mrożeniu.
czyli teraz trzymamy kciuki za telefon z pozytywnymi informacjami w sobotęno to tak jak u nas, tylko, ze zadzownili wczoraj, czyli w 1 dobie ile zapłodniło się prawidłowo.
ja w 5dpt miałam słabo widoczną kreskę a beta 6 dot pozytywna. Tu dość widoczna kreska więc rób betęDzień dobry
Witam wszystkie dziewczyny![]()
przed,w trakcie i po pozytywnej becie
Jestem tu całkiem nowa,muszę się trochę odnaleźćNie ukrywam, że wcześniej trochę Was śledziłam
Przynosiło mi to trochę ulgi w tym wyczekiwaniu
Dziś mija 7 dzień od transferu,czy nie za wcześnie na testowanie, co powiecie na to?
no właśnie mi wczoraj powiedzieli, że mają termin kontaktu 22-23 września... więc pewnie bardziej w poniedziałek zadzownią, i troche się tego boję, bo będę w biurze (muszę być), a jak info będzie negatywne to na pewno bedę ryczeć.czyli teraz trzymamy kciuki za telefon z pozytywnymi informacjami w sobotę![]()
miałaś zastrzyk ovitrele który mógłby ewentualnie fałszować wyniki ?Dzień dobry
Jestem tu całkiem nowa,muszę się trochę odnaleźćNie ukrywam, że wcześniej trochę Was śledziłam
Dziś mija 7 dzień od transferu,czy nie za wcześnie na testowanie, co powiecie na to?
No z taką kreską to już raczej nie za wcześnie na testowanieDzień dobry
Też robiłam w 4,5dja w 5dpt miałam słabo widoczną kreskę a beta 6 dot pozytywna. Tu dość widoczna kreska więc rób betę![]()
Miałam podany 4.09No z taką kreską to już raczej nie za wcześnie na testowaniechyba że miałaś ovi?