Nelliel
Fanka BB :)
Strasznie mi przykroMam już dzisiejsze wyniki. Progesteron co prawda podskoczył do 18,70 ale za to beta niestety ledwo co urosła do 45,70, przyrost 25%, także to jednak nie był nasz czas![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Strasznie mi przykroMam już dzisiejsze wyniki. Progesteron co prawda podskoczył do 18,70 ale za to beta niestety ledwo co urosła do 45,70, przyrost 25%, także to jednak nie był nasz czas![]()
często się tak zdarza. Ale warto odpocząć i miesiąc szybko zleciCześć wszystkim .
Przystępujemy do pierwszej procedury po 3 latach starań o drugiego bejbika . Jestem już po stymulacji w poniedziałek punkcja . Niestety dziś telefon z kliniki ze progesteron zbyt wysoki i nie będzie świeżego transferu :/ . Ahh kolejny miesiąc czekania .
Hej, mogę wiedzieć jaki mialas progesteron, pobranie krwi z wczoraj? Ja też jutro mam punkcje, jeżeli będą zarodki to lekarz myśli o świeżym a progesteron z piątku 1.6. Estrqdiol ok 7tys z pt. Zawsze miałam kriotransfery blastek, beta nie drgnęła.Cześć wszystkim .
Przystępujemy do pierwszej procedury po 3 latach starań o drugiego bejbika . Jestem już po stymulacji w poniedziałek punkcja . Niestety dziś telefon z kliniki ze progesteron zbyt wysoki i nie będzie świeżego transferu :/ . Ahh kolejny miesiąc czekania .
ja miałam progesteron 1,39 i mi odroczyi transfer.Hej, mogę wiedzieć jaki mialas progesteron, pobranie krwi z wczoraj? Ja też jutro mam punkcje, jeżeli będą zarodki to lekarz myśli o świeżym a progesteron z piątku 1.6. Estrqdiol ok 7tys z pt. Zawsze miałam kriotransfery blastek, beta nie drgnęła.
Powodzenia!
Hej, mogę wiedzieć jaki mialas progesteron, pobranie krwi z wczoraj? Ja też jutro mam punkcje, jeżeli będą zarodki to lekarz myśli o świeżym a progesteron z piątku 1.6. Estrqdiol ok 7tys z pt. Zawsze miałam kriotransfery blastek, beta nie drgnęła.Cześć wszystkim .
Może miałaś też inne przesłanki za odroczeniem..wiele pęcherzyków, wysoki estradiol? Ja nigdy nie miałam swiezegoja miałam progesteron 1,39 i mi odroczyi transfer.
nie, nie miałam. Pęcherzyków miałam 14, estradiol 3 dni przed punkcją miałam 2000 więc nieduży.Hej, mogę wiedzieć jaki mialas progesteron, pobranie krwi z wczoraj? Ja też jutro mam punkcje, jeżeli będą zarodki to lekarz myśli o świeżym a progesteron z piątku 1.6. Estrqdiol ok 7tys z pt. Zawsze miałam kriotransfery blastek, beta nie drgnęła.
Powodzenia!
Może miałaś też inne przesłanki za odroczeniem..wiele pęcherzyków, wysoki estradiol? Ja nigdy nie miałam swiezego
wczoraj ładna ciemna kreska, dzisiaj powtórzę i porównam czy już beta spada@amusedxxx i co robiłaś test?![]()
Kliniki w większości odraczają transfer jak progesteron wynosi powyżej 1Hej, mogę wiedzieć jaki mialas progesteron, pobranie krwi z wczoraj? Ja też jutro mam punkcje, jeżeli będą zarodki to lekarz myśli o świeżym a progesteron z piątku 1.6. Estrqdiol ok 7tys z pt. Zawsze miałam kriotransfery blastek, beta nie drgnęła.
Powodzenia!