U
użytkowniczka 212
Gość
Dziś czuję się dobrze, ale jest całkiem sporo krwi. Także chyba organizm nie doszedł do siebie póki co.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mam simsy 4, grałam cały weekend po transferze w lipcu, zeby czas szybciej zleciał ale są bez żadnych dodatków i ogólnie są nudne@Devin masz tak ładny nick, ze nazwałam nim sima w simsach 2bez wyrzutów odpoczywam po histero i napierniczam w simsy
![]()
wszystko mam, mario, czołgi i wormsyJa mam simsy 4, grałam cały weekend po transferze w lipcu, zeby czas szybciej zleciał ale są bez żadnych dodatków i ogólnie są nudne
Najbardziej bym pograła w pegazusa w Mario albo czołgialbo na kompie w wormsy
![]()
a dziś już 5dpt, tak? Czyli jutro czekamy z rana na test?Bosz powiem wam dziewczyny że mnie kusi żeby jutro zrobić sikańca, ale obiecałam swojemu że do 6 dpt się wstrzymam![]()
Mąż nie musi o wszystkim wiedziećBosz powiem wam dziewczyny że mnie kusi żeby jutro zrobić sikańca, ale obiecałam swojemu że do 6 dpt się wstrzymam![]()
Jutro 5 dpta dziś już 5dpt, tak? Czyli jutro czekamy z rana na test?![]()
Hahaha to też fakt, jak wstanę w nocy to mogę cichutko zrobićMąż nie musi o wszystkim wiedzieć![]()
Grzejemy miejsce na lipcowychHahaha to też fakt, jak wstanę w nocy to mogę cichutko zrobićAle może będę silna i wytrzymam do wtorku, i tak muszę rano jechać na morfologię i progesteron to i betę zrobię
Ale i sikańca sobie nie odmówię
![]()