Gosia0132
Fanka BB :)
To właśnie się załamałam, bo ostatnio miałam 78 i dostałam anty i zastrzyki, a mam teraz 67zaraz wizyta, ale już zaczynam wątpić czy mi się kiedykolwiek uda zacząć stymulację
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To właśnie się załamałam, bo ostatnio miałam 78 i dostałam anty i zastrzyki, a mam teraz 67zaraz wizyta, ale już zaczynam wątpić czy mi się kiedykolwiek uda zacząć stymulację
Anyzowa robi procedurę komercyjnie, więc ją to nie dotknie.@anyżowa wszystko jest ok, zaburzenie estradiolu może występować do 6 miesięcy po stymulacji, powoduje lekkie plamienie i stąd ten bol. Jestem już po owu. Dostałam estroferm i rozpiskę, zglosic sie na usg w 11/12 dc.
Jest większy problem, Ministerstwo Zdrowia nakazało zakończyć procedury w tym roku do 15 grudnia. Doktor napisał pismo co rozumieją zakończenie procedury czy do 15 ma być transfer czyli 16 już nie może, czy chodzi o nierozpoczynanie stymulacji przed 15. Nie dostał jeszcze odpowiedzi. Na obecną chwilę mam informacje ze jeżeli dostanę okres 25 listopada to zdążymy, jeżeli później mam dzwonić i pytać czy dostali już informacje odnośnie rozliczeń. Jeżeli okaże się, że nie można już w tym roku robic transferu po 15 grudnia to wtedy dopiero transfer w styczniu.
@anyżowa Myślę że to dla Ciebie ważna informacja i powinnaś skontaktować się z klinika i zapytać.
Co oni dają@anyżowa wszystko jest ok, zaburzenie estradiolu może występować do 6 miesięcy po stymulacji, powoduje lekkie plamienie i stąd ten bol. Jestem już po owu. Dostałam estroferm i rozpiskę, zglosic sie na usg w 11/12 dc.
Jest większy problem, Ministerstwo Zdrowia nakazało zakończyć procedury w tym roku do 15 grudnia. Doktor napisał pismo co rozumieją zakończenie procedury czy do 15 ma być transfer czyli 16 już nie może, czy chodzi o nierozpoczynanie stymulacji przed 15. Nie dostał jeszcze odpowiedzi. Na obecną chwilę mam informacje ze jeżeli dostanę okres 25 listopada to zdążymy, jeżeli później mam dzwonić i pytać czy dostali już informacje odnośnie rozliczeń. Jeżeli okaże się, że nie można już w tym roku robic transferu po 15 grudnia to wtedy dopiero transfer w styczniu.
@anyżowa Myślę że to dla Ciebie ważna informacja i powinnaś skontaktować się z klinika i zapytać.
Z tego co wiem, to takDobrze czytam w necie że Kiry implantacyjne to te DS?![]()
Kojarzę, że takDobrze czytam w necie że Kiry implantacyjne to te DS?![]()
Tak. Czyli nie masz 4 na 5 kirów implantacyjnych. Do konsultacji z lekarzem koniecznieDobrze czytam w necie że Kiry implantacyjne to te DS?![]()
Ufff to cieszę się , że wszystko w porządku na USG . Nie ukrywam że i ja się przy okazji uspokoiłam.@anyżowa wszystko jest ok, zaburzenie estradiolu może występować do 6 miesięcy po stymulacji, powoduje lekkie plamienie i stąd ten bol. Jestem już po owu. Dostałam estroferm i rozpiskę, zglosic sie na usg w 11/12 dc.
Dziś 13+2Przypomnisz w którym tyg jesteście?