powinni zapytać czy potrzebujesz l4 po punkcji A jak nie to śmiało poproś i powiedz o piątku teżDostałaś L4? Ja jutro o 10:30 punkcja, na piątek jak nie dadzą l4 wezmę wolne nie wiem czy chce się siłować i iść na siłę do pracy...

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
powinni zapytać czy potrzebujesz l4 po punkcji A jak nie to śmiało poproś i powiedz o piątku teżDostałaś L4? Ja jutro o 10:30 punkcja, na piątek jak nie dadzą l4 wezmę wolne nie wiem czy chce się siłować i iść na siłę do pracy...
Po znieczuleniu ogólnymautem jak autem ja po czułam się tak świetnie że pojechałam na zakupy do ikeina końcówce jednak zaczęło boleć i godzina w aucie do domu to była udręka
![]()
A byłaś na usg sprawdzić czy wszystko ok?U mnie miało być koniec października, ale okresu nadal nie ma, więc będzie listopad o ile nic się nie wydarzy…
Oby sobie organizm z nim sam poradziłu mnie zależy co z tym polipem. Jak się złuszczy sam to w listopadzie. Jak nie, to histero i w grudniu.
Właśnie dzisiaj idę, zaraz mam wizytęA byłaś na usg sprawdzić czy wszystko ok?
Ale ja pamiętam też po punkcji pojechałam na rynek do uwczesnej koleżanki która skomentowała mój sposób "odpoczynku "Po znieczuleniu ogólnym? Ja to byłam tak poćpana fentanylem, że nic nie byłam w stanie zrobić, nawet na serialu się skupić
![]()
My po punkcji poszliśmy gdzieś do knajpy na śniadanko bo byłam GłodnaPo znieczuleniu ogólnym? Ja to byłam tak poćpana fentanylem, że nic nie byłam w stanie zrobić, nawet na serialu się skupić
![]()
ja to samo, normalnie się czułam po punkcji. Mąż mówił, że wyszłam taka uśmiechnięta a on myślał, że jakeś zwłokii będzie ciągnąłMy po punkcji poszliśmy gdzieś do knajpy na śniadanko bo byłam Głodnanormalnie bym mogła iść tego dnia do pracy
o matko....Witam dziewczyny niestety u mnie 8+2 tydzień serduszkoprzestało bić
jestem w szpitalu dostałam tabletki poronne 3 szt
po 12 h zaczęłam krwawić psychicznie porażka
a jeszcze całe poronienie muszę przeżyć i w domu poinformować córeczkę ,że maluszek stał się aniołkiem
1,66 cm miłości odeszło