Agunia1401
Moderator
Transfer odwołany, brak środków od Ministerstwa, już za dużo są ponad kreskę i czekają od Ministerstwa kiedy mogą ruszyć. Już przekroczyli kwotę która mogli dokoptowac. K*** zawsze ja jak już jest prosta zawsze coś wyrobią...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
O nieeTransfer odwołany, brak środków od Ministerstwa, już za dużo są ponad kreskę i czekają od Ministerstwa kiedy mogą ruszyć. Już przekroczyli kwotę która mogli dokoptowac. K*** zawsze ja jak już jest prosta zawsze coś wyrobią...
Dotrwały do 5 doby?u mnie było podobnie, na 7 dojrzałych miałam 3 zapłodnione poprawnie.
ja pierdole... przykro mi...zawsze coś musi się zesraćTransfer odwołany, brak środków od Ministerstwa, już za dużo są ponad kreskę i czekają od Ministerstwa kiedy mogą ruszyć. Już przekroczyli kwotę która mogli dokoptowac. K*** zawsze ja jak już jest prosta zawsze coś wyrobią...
tylko 1. Ale każda sytuacja jest inna, może u Ciebiien wszystkie 4 dotrwają.Dotrwały do 5 doby?
Jest jeden plus, wyrobiłabymja pierdole... przykro mi...zawsze coś musi się zesrać
Tak wiem pozostaje tylko czekactylko 1. Ale każda sytuacja jest inna, może u Ciebiien wszystkie 4 dotrwają.
Ale to faktycznie do 15, a po tej dacie już nie?Transfer odwołany, brak środków od Ministerstwa, już za dużo są ponad kreskę i czekają od Ministerstwa kiedy mogą ruszyć. Już przekroczyli kwotę która mogli dokoptowac. K*** zawsze ja jak już jest prosta zawsze coś wyrobią...