Gosia0132
Fanka BB :)
Słabo widać na telefoniePokaaa
Takie info bez zdjęcia jest nie do zaakceptowania![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Słabo widać na telefoniePokaaa
Takie info bez zdjęcia jest nie do zaakceptowania![]()
Ale jak mąż widzi to znaczy że tam coś jestSłabo widać na telefonieczekam aż wyschnie teścior
Dzięki! Mam Menopur 75, Rekovelle 11 i do tego Miovelia NAC. Przez 20 dni brałam tabletki anty, żeby wyciszyć chwilowo jajniki i w 5 dniu po ich odstawieniu początek stymulacji. Ostatnie USG miałam w bodajże 11 dniu antykoncepcji. Pęcherzyków antralnych ogólnie zawsze miałam po kilka/kilkanaście. Co do samego transferu, to się dopiero okaże. Oczywiście chciałabym już w tym miesiącu.Oby wszystko szło pomyślnie wg planu![]()
Jakie masz leki rozpisane? Jest perspektywa na świeży transfer jeszcze w grudniu czy raczej styczeń czy dopiero się wyklaruje ? Ile pęcherzyków antralnych miałaś na USG?
Cieszę się, że już zaczęłaś![]()
Jak okoliczności się złożą to będzie cudnie jak uda się w grudniu, czego Ci życzęDzięki! Mam Menopur 75, Rekovelle 11 i do tego Miovelia NAC. Przez 20 dni brałam tabletki anty, żeby wyciszyć chwilowo jajniki i w 5 dniu po ich odstawieniu początek stymulacji. Ostatnie USG miałam w bodajże 11 dniu antykoncepcji. Pęcherzyków antralnych ogólnie zawsze miałam po kilka/kilkanaście. Co do samego transferu, to się dopiero okaże. Oczywiście chciałabym już w tym miesiącu.Jeśli wszystko by się udało zgodnie z planem, to byłby 16.12.
A Ty kiedy przylatujesz na transfer?
Kiedy beta?Słabo widać, ale jest taka cieńkazobaczę jutro. Tak muszę jutro zrobić morfologię
![]()
Chyba jutro. Tylko nie wiem czy nie komercyjnie, niby imuno dała mi tez skierowanie na betę ale z dopiskiem że w terminie kiedy wyznaczy ginekolog. A 6 dpt to trochę szybkoKiedy beta?jutro? Ok napisałaś skupiłam się na zdjęciu
ewidentnie coś przebija
No to na skierowanie trochę później zrobiszChyba jutro. Tylko nie wiem czy nie komercyjnie, niby imuno dała mi tez skierowanie na betę ale z dopiskiem że w terminie kiedy wyznaczy ginekolog. A 6 dpt to trochę szybko![]()
Ja miałam podany zarodek (4 doba) 30.11, a na betę mam skierowanie 07.12Chyba jutro. Tylko nie wiem czy nie komercyjnie, niby imuno dała mi tez skierowanie na betę ale z dopiskiem że w terminie kiedy wyznaczy ginekolog. A 6 dpt to trochę szybko![]()
Czyli się dziejeNo to czekam na poniedziałkowe wieściMamy 2 dni różnicy, u mnie w poniedziałek będzie 9dc. Przylatuje 5go a 6go mam wizytę w klinice.