U
użytkowniczka 212
Gość
Potwerdzili, że 13:20. Porposze wszystkie kciuki świata, dobre myśli, jak ktoś wierzy to modltwy. Potrzebuję wszystkiego 
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
easyhome zakupione?Potwerdzili, że 13:20. Porposze wszystkie kciuki świata, dobre myśli, jak ktoś wierzy to modltwy. Potrzebuję wszystkiego![]()
tak, mam kilka sztuk, myslę, że jakieś 8-10, ale mam też klka innych testów.easyhome zakupione?![]()
Kiedy planujesz zrobić pierwszy test?tak, mam kilka sztuk, myslę, że jakieś 8-10, ale mam też klka innych testów.
A najśmieszniejsze jest to, że kiedyś się obraziłam na starania więc spakowałam wszystkiie testy jakie miałam i wyniosłam je na strych, a teraz chciałam je znaleźć i nigdzie ich nie ma!!! A tam był clearblue!!![]()
Ale wspaniale!!Nie chciałam spamować tymi kreskami już, jutro pojadę na betę, ale skoro pytasz , to dzisiaj wygląda to tak
w wigilię 6dptKiedy planujesz zrobić pierwszy test?
oczywiście nie wiem czy wytrzymam, ale postaram się. Fajny prezent świąteczny by mógł być.Równy tydzień![]()
Potwerdzili, że 13:20. Porposze wszystkie kciuki świata, dobre myśli, jak ktoś wierzy to modltwy. Potrzebuję wszystkiego![]()