Karolina_123
Fanka BB :)
Dziewczyny trzymam za was wszystkie kciuki za dziś 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tak, widać pieczątkę przychodni / kliniki /szpitala plus imię nazwisko lekarza. Nie widać kodu choroby.A skoro mowa o L4, to czy pracodawca widzi od jakiego lekarza jest wystawione?
Super! Czekamy na infoDziękuję że pytasz
Jutro mam wizytę pierwszą w tym cyklu.
Dam znać po co i jak![]()
Trzymam kciuki żeby niski estradiol nie był przeszkodąDziewczyny trzymam kciuki za transfery a wy trzymajcie kciuki za estradiol, nie wiem czy może odwołać transfer jak nie urośnie jadę zaraz na badania a później do pracy. Ciężko jechać dzisiaj do pracy po 2 tygodniach wolnego...
Byłam u siebie w klinice mam 40 minut bez korków. Jeszcze musiała mnie dwa razy kluc bo pytam czemu jedna probówka a ostatnio trzy były, popatrzyła i przeprosiła nie zauważyła że jeszcze są inne badania...Trzymam kciuki żeby niski estradiol nie był przeszkodąrobisz badania w klinice czy gdzieś u siebie w labo ?
Czyli dobre wieściByłam u siebie w klinice mam 40 minut bez korków. Jeszcze musiała mnie dwa razy kluc bo pytam czemu jedna probówka a ostatnio trzy były, popatrzyła i przeprosiła nie zauważyła że jeszcze są inne badania...
Z plusów wiem że może mi zwiększyć do 6 dziennie estrofem i małe prawdopodobieństwo aby się nie odbył transfer, co najwyzej opozni.
Dobrze ze zwróciłaś uwagęByłam u siebie w klinice mam 40 minut bez korków. Jeszcze musiała mnie dwa razy kluc bo pytam czemu jedna probówka a ostatnio trzy były, popatrzyła i przeprosiła nie zauważyła że jeszcze są inne badania...
Z plusów wiem że może mi zwiększyć do 6 dziennie estrofem i małe prawdopodobieństwo aby się nie odbył transfer, co najwyzej opozni.