sunshine97
Fanka BB :)
Zawsze się swiruje. Mam tak samo![]()
A miałaś coś takiego po czym już wiedziałaś, że transfer się udał? I nie pytam o wynik bety

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zawsze się swiruje. Mam tak samo![]()
Test zrobiłam 4dpt i wyszła blada kreska- sprawdzałam codziennie czy ciemnieje i ciemniała. Beta potwierdziła. Teraz czekam na usg...A miałaś coś takiego po czym już wiedziałaś, że transfer się udał? I nie pytam o wynik bety![]()
A cos cie podklusiło czy tak po prostu? 4 dpt to bardzoo wcześnie mi sie wydaje co tez dobrze myśle prognozujeTest zrobiłam 4dpt i wyszła blada kreska- sprawdzałam codziennie czy ciemnieje i ciemniała. Beta potwierdziła. Teraz czekam na usg...
U mnie jak cienia nie ma 4-5 dpt to niestety nic z tego.... miałam w sumie 7 transferów i za każdym razem jak tak wcześnie cienia nie było to już nic się nie pojawiło...A cos cie podklusiło czy tak po prostu? 4 dpt to bardzoo wcześnie mi sie wydaje co tez dobrze myśle prognozuje![]()
Ojej to też przeżyłaś... mam nadzieje, że to będzie TEN transfer.U mnie jak cienia nie ma 4-5 dpt to niestety nic z tego.... miałam w sumie 7 transferów i za każdym razem jak tak wcześnie cienia nie było to już nic się nie pojawiło...
Have five!! Kolejna z naturalnym „cudem” przed ivfHej dziewczynyod jutra miałam zacząć brać zastrzyki przygotowujące do punkcji, a tu coś co nigdy nie miało prawa się wydarzyć, się wydarzyło.
Starania od 2015, w 2020 roku synek z 6 transferu.
Biegłam na betę po godzinie 17, bo test zrobiłam tylko po to, że od jutra zastrzyki to tak dla pewności
Beta 18.4 mlU, malutko, ale jest dopiero 11 dpo, dziś miałam dostać okres. Lekarka poleciła sprawdzić progesteron i jest 24,3.
Pierwszy raz w życiu, zaszłam w ciążę naturalniemajac taką historię i w zasadzie jutro rano miał być pierwszy zastrzyk do punkcji.
Oczywiście nie wiem co się zadzieje czy beta urośnie czy nie, ale wciąż jestem w szoku.
Właśnie rozmawiałam dziś o tym z lekarzem, ostatnio ma sporo takich przypadkówHave five!! Kolejna z naturalnym „cudem” przed ivf
![]()
Wow! Ogromne gratulacje !Hej dziewczynyod jutra miałam zacząć brać zastrzyki przygotowujące do punkcji, a tu coś co nigdy nie miało prawa się wydarzyć, się wydarzyło.
Starania od 2015, w 2020 roku synek z 6 transferu.
Biegłam na betę po godzinie 17, bo test zrobiłam tylko po to, że od jutra zastrzyki to tak dla pewności
Beta 18.4 mlU, malutko, ale jest dopiero 11 dpo, dziś miałam dostać okres. Lekarka poleciła sprawdzić progesteron i jest 24,3.
Pierwszy raz w życiu, zaszłam w ciążę naturalniemajac taką historię i w zasadzie jutro rano miał być pierwszy zastrzyk do punkcji.
Oczywiście nie wiem co się zadzieje czy beta urośnie czy nie, ale wciąż jestem w szoku.