Dziewczyny na dalszym etapie ciazy po INV. Czy miałyście w 5tc jakieś bóle podbrzusza ? Ciągnięcie jajników? Ja w ciąży z synem nic takiego nie czułam. Natomiast teraz nie ma dnia by podbrzusze nie ciągnęło, czuję jakieś ukłucia , jakby "uszczypnięcia" w macicy. To normalne ?
reklama
Karpatka89
Fanka BB :)
Jeszcze nie dziękuję, w piątek pójdę na powtórkę i zobaczymy czy będzie się z czego cieszyć 

Wszystko będzie dobrze. Wiesz już ile i jakie masz zarodki?Ojej to też przeżyłaś... mam nadzieje, że to będzie TEN transfer.
U nas dopiero pierwszy wiec kompletnie nie wiem czego sie spodziewac
sunshine97
Ja nie miałam swieżego transferu i podali mi 4aa, sztuczny cykl. Zamrożone mamy jeszcze dwa 3aa i 3ab. Tyle, że ten ostatni został zamrożony w 6 nie 5 dobieWszystko będzie dobrze. Wiesz już ile i jakie masz zarodki?
Będzie dobrzeJa nie miałam swieżego transferu i podali mi 4aa, sztuczny cykl. Zamrożone mamy jeszcze dwa 3aa i 3ab. Tyle, że ten ostatni został zamrożony w 6 nie 5 dobie

Aileen31
Tak ja miałam i bóle podbrzusza jak ma okres i ciągnęło mnie dołem. Kłucia też się zdarzały. To normalne na początku ciążyDziewczyny na dalszym etapie ciazy po INV. Czy miałyście w 5tc jakieś bóle podbrzusza ? Ciągnięcie jajników? Ja w ciąży z synem nic takiego nie czułam. Natomiast teraz nie ma dnia by podbrzusze nie ciągnęło, czuję jakieś ukłucia , jakby "uszczypnięcia" w macicy. To normalne ?

Motylkowa!
Aaa na razie dobrze, dziękuję@Motylkowa! jak się czujesz?![]()

Artemida90
Ja miałam wszelakie bóle w ciąży z synem i teraz też ciągle mam jakieś bóle, ciągle jakbym miała okres którego nie mamDziewczyny na dalszym etapie ciazy po INV. Czy miałyście w 5tc jakieś bóle podbrzusza ? Ciągnięcie jajników? Ja w ciąży z synem nic takiego nie czułam. Natomiast teraz nie ma dnia by podbrzusze nie ciągnęło, czuję jakieś ukłucia , jakby "uszczypnięcia" w macicy. To normalne ?

amusedxxx
Moderator
Tak bardzo trzymam kciukiAaa na razie dobrze, dziękujęzobaczymy jaki humor będę miała w weekend jak przyjdzie moment testowania
![]()

reklama