Pierwsze 🥰
Fanka BB :)
Sama od siebie czy klinika zaleciła?Ja miałam badany progesteron w 1, 3 i 10dpt.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sama od siebie czy klinika zaleciła?Ja miałam badany progesteron w 1, 3 i 10dpt.
Cienia nie będzieto czekam tu rano na cienia od Ciebie![]()
O nieCienia nie będzie5dpt i biel taka jak zawsze. To chyba po wszystkim?
Ja nic nie zmieniłam i się nie udało znów...Zastanawiam się czy dużo tu takich historii, że podeszłyście 2 raz do transferu, nic nie dodałyście a po prostu zaklikało i się udało?
pierwszy raz musisz iść 1-2 dc bo od 2-3 dc trzeba brać estrofemdziewczyny, jak miałyście wizyty na cyklu sztucznym? Czy na początku cyku też była wizyta czy tylko później?
no a właśnie nie może mi lekarz zapisać recepty wcześniej ze wskazaniem, że mam zacząć brać od 2dc? Bo mam wizytę 22 maja na ustalenie co dalej.pierwszy raz musisz iść 1-2 dc bo od 2-3 dc trzeba brać estrofem
Przy kolejnych z racji że już miałam estrofem w domu to brałam od 2 dc i szlam do lekarza w okolicach 13-16 i ustalał termin transferu
Aaa no to w takim razie moglby Ci przepisaćno a właśnie nie może mi lekarz zapisać recepty wcześniej ze wskazaniem, że mam zacząć brać od 2dc? Bo mam wizytę 22 maja na ustalenie co dalej.
Bo widzę w kalendarzu, że ma mi się zacząć okres na początku lipca, a mam wyjazd służbowy 1-3 lipca... Więc czy jest szasna, żeby nie iść na wizytę na początku cyklu tylko później?
okej, czyli jest szansa, że będę mogła przyjść później. Znaczy nie wiem czy będę miała sztuczny, ale no chciałabym coś zmienić, skoro 2 razy na naturalnym nic nie wyszło... mam nadzieję, że potraktują mnie poważnie, a nie "robimy do skutku" i nic nie zmieniamy...Aaa no to w takim razie moglby Ci przepisać
Chociaż niektorzy lekarze kazali przychodzic 1/2 dc sprawdzić czy nie ma żadnej torbieli po poprzednim cyklu, ale mój przy kolejnych już nic nie mówił tylko kazał się umawiać 12-16![]()