spoko23
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To prawda. Nawet Paśnik ktory ma milion maili był w stanie odpisać w bardzo empatyczny sposób, od razu zlecił kolejne badania cross i allo. Szczerze to chyba nigdy nie spotkałam na swojej drodze tak empatycznego lekarza.co za babsztyl glupibeta w 7dpt to wcale nie jest wcześnie robiona beta, ja miałam normalnie takie zalecenie w klinice, by w tym dniu robić. Nawet jeżeli w tej klinice tak nie robią, to jej nie upoważnia do kopania leżącej, jak mnie wkurzają takie nieempatyczne babsztyle- jak nie mają w sobie empatii do pacjenta to wypad pracować w prosektorium
Nam też drugi transfer bedzie przypadał na lipiec...@LadyCaro czy ja dobrze pamiętam, że Ty się przymierzasz do transferu w lipcu? dzisiaj lekarz powiedział, że u mnie to będzie najprawdopodobniej lipiec bo zrobi mi jednak tę histeroskopię. Więc szukam towarzyszki (mam nadzieję, że nie niedoli)![]()
W mojej klinice dają ciasteczka zbożowe i fajnie się je chrupie, więc polecam. Zaplanuj sobie odpoczynek po, bo ja np. po pierwszym znieczuleniu ogólnym strasznie wymiotowałam. Ale przy kolejnych to mogłam wstać i iść niemal od razu![]()
Do wieczora, potem przeszły. Ale to tylko za pierwszym razem, teraz jak się budziłam ze znieczulenia, to pierwsze o czym myślałam, to co bym zjadłaZalajkwoalam za ciasteczka zbożowe bo uwielbiam, dzięki za pomysł!
Wymioty długo się utrzymywały?![]()
A czy ja mogę prosić nasze drogie ciężarne dziewczyny o jakiś update? Jak się czujecie, co u Was? Brakuje tu Was![]()
Nie wiem jaką reakcję dać, bo wolałabym żebyś nie musiała mieć transferu w lipcuNam też drugi transfer bedzie przypadał na lipiec...
tak, jest spora szansa, że będę transferować gdzieś w połowie lipca.@LadyCaro czy ja dobrze pamiętam, że Ty się przymierzasz do transferu w lipcu? dzisiaj lekarz powiedział, że u mnie to będzie najprawdopodobniej lipiec bo zrobi mi jednak tę histeroskopię. Więc szukam towarzyszki (mam nadzieję, że nie niedoli)![]()
Idziemy na trzy pozytywne bety i nie ma chu*aNie wiem jaką reakcję dać, bo wolałabym żebyś nie musiała mieć transferu w lipcuAle mam nadzieję, że wyczerpałyśmy już limit pecha i lipiec będzie dla nas szczęśliwy
![]()
Ja się czuję jak bym w ciąży byłaJa mam 3dpt i już też dół, czuje się jak zwykle..
Piersi dziś jakby mniej dotkliwe, mój 6ty transfer, 4bc...![]()