reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

In vitro 2024 - refundacja

A czy ja mogę prosić nasze drogie ciężarne dziewczyny o jakiś update? Jak się czujecie, co u Was? Brakuje tu Was :(
Jestem tu z Wami podczytuje Was na bieżąco i kibicuje mocno każdej 🙂 Ja aktualnie 30 TC, więc 3 trymestr już ruszył pełną parą. 😅 Mam wrażenie, że wczoraj miałam transfer a tu za 2 miesiące mogę rodzić 🙈 Generalnie czuje się ok. mam trochę problemów z nadciśnieniem w ciąży, ale biorę leki i jakoś się toczy do przodu 🙂

reklama
jejku, dziewczyny, dopiero kibicowałam Wam przy transferach a tyle z Was zaraz będzie się rozpakowywać.
To takie wspaniałe.
A z drugiej strony boleśnie przypomina, ze ja ciągle w tym samym miejscu 😞

jejku, dziewczyny, dopiero kibicowałam Wam przy transferach a tyle z Was zaraz będzie się rozpakowywać.
To takie wspaniałe.
A z drugiej strony boleśnie przypomina, ze ja ciągle w tym samym miejscu 😞
Dlatego ja się staram tu na staraczkach nie wspominać bardzo o ciąży, bo wiem jak to boli 🫂 Dla mnie słońce zaświeciło po ponad 4 latach, wierze głęboko, że dla Ciebie i innych też zaświeci 🫂

Dlatego ja się staram tu na staraczkach nie wspominać bardzo o ciąży, bo wiem jak to boli 🫂 Dla mnie słońce zaświeciło po ponad 4 latach, wierze głęboko, że dla Ciebie i innych też zaświeci 🫂
ale to nie staraczki :) tu każdy ma wstęp.
No ja już 5 lat 😞 ktoś musi robić statystykę ludzi, którym nigdy się nie udało 😞

No ja już 5 lat 😞 ktoś musi robić statystykę ludzi, którym nigdy się nie udało 😞
No nie staraczki, ale wiemy że każda z nas była i jest tu z myślą o jednym 😉 Trzymam kciuki żebyś Ty nie była tymi złymi statystykami ✊ Sama wiem, że po porażkach żadne słowa nie pocieszają 😓 Więc powiem tylko, że rozumiem i mocno przytulam 🫂

Moim zdaniem nie
Moim też nie. Laby różnią się czułością testów, ja raz miałam <0,2 innym razem <2,3. Chyba, że jak jest konkretna wartość to oprócz tego że jest w zakresie czulosci metody to jeszcze coś oznacza...ale biochem jest powyżej 5, kiedy jednak stwierdzamy ciążę, ale nie ma pecherzyka i później beta spada. U mnie przy biochemie beta urosla do 270 i zaczęła spadac.

My już też 5 lat, w tym 2 lata ivf:(
I brałam pod uwagę, że może chwile" potrwać, ale nie zakładałam że może nigdy się nie udać. Czas i życie pokazują, że pewne sprawy lepiej organizować" wcześniej niż później, bo później to można stawać na rzęsach, a i tak nie bardzo będzie miało to znaczenie.

reklama
My już też 5 lat, w tym 2 lata ivf:(
I brałam pod uwagę, że może chwile" potrwać, ale nie zakładałam że może nigdy się nie udać. Czas i życie pokazują, że pewne sprawy lepiej organizować" wcześniej niż później, bo później to można stawać na rzęsach, a i tak nie bardzo będzie miało to znaczenie.
no ja nie miałam za bardzo możliwości starać się wcześniej, bo późno poznałam męża. Więc starać się zaczęłam jak miałam 29 lat.

Do góry