Aileen31
Fanka BB :)
Jestem tu z Wami podczytuje Was na bieżąco i kibicuje mocno każdejA czy ja mogę prosić nasze drogie ciężarne dziewczyny o jakiś update? Jak się czujecie, co u Was? Brakuje tu Was![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jestem tu z Wami podczytuje Was na bieżąco i kibicuje mocno każdejA czy ja mogę prosić nasze drogie ciężarne dziewczyny o jakiś update? Jak się czujecie, co u Was? Brakuje tu Was![]()
Dlatego ja się staram tu na staraczkach nie wspominać bardzo o ciąży, bo wiem jak to bolijejku, dziewczyny, dopiero kibicowałam Wam przy transferach a tyle z Was zaraz będzie się rozpakowywać.
To takie wspaniałe.
A z drugiej strony boleśnie przypomina, ze ja ciągle w tym samym miejscu![]()
ale to nie staraczkiDlatego ja się staram tu na staraczkach nie wspominać bardzo o ciąży, bo wiem jak to boliDla mnie słońce zaświeciło po ponad 4 latach, wierze głęboko, że dla Ciebie i innych też zaświeci
![]()
No nie staraczki, ale wiemy że każda z nas była i jest tu z myślą o jednymale to nie staraczkitu każdy ma wstęp.
No ja już 5 latktoś musi robić statystykę ludzi, którym nigdy się nie udało
![]()
dziękuję kochana za dobre słowaNo nie staraczki, ale wiemy że każda z nas była i jest tu z myślą o jednymTrzymam kciuki żebyś Ty nie była tymi złymi statystykami
Sama wiem, że po porażkach żadne słowa nie pocieszają
Więc powiem tylko, że rozumiem i mocno przytulam
![]()
Moim też nie. Laby różnią się czułością testów, ja raz miałam <0,2 innym razem <2,3. Chyba, że jak jest konkretna wartość to oprócz tego że jest w zakresie czulosci metody to jeszcze coś oznacza...ale biochem jest powyżej 5, kiedy jednak stwierdzamy ciążę, ale nie ma pecherzyka i później beta spada. U mnie przy biochemie beta urosla do 270 i zaczęła spadac.Moim zdaniem nie
Trudny egzemplarz się trafił?wiesz, nigdy nie mow nigdy, ale no... raczej nigdy![]()
My już też 5 lat, w tym 2 lata ivfale to nie staraczkitu każdy ma wstęp.
No ja już 5 latktoś musi robić statystykę ludzi, którym nigdy się nie udało
![]()
no ja nie miałam za bardzo możliwości starać się wcześniej, bo późno poznałam męża. Więc starać się zaczęłam jak miałam 29 lat.My już też 5 lat, w tym 2 lata ivf
I brałam pod uwagę, że może chwile" potrwać, ale nie zakładałam że może nigdy się nie udać. Czas i życie pokazują, że pewne sprawy lepiej organizować" wcześniej niż później, bo później to można stawać na rzęsach, a i tak nie bardzo będzie miało to znaczenie.