spoko23
Fanka BB :)
dziękiŻyczę takiego prezentu![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziękiŻyczę takiego prezentu![]()
No właśnie, dylemat spory ale rozsądek mówi żeby odpuścić.No to jest wiadome że jak coś się robi pierwszy raz to jest milion pytań i wątpliwości <3 kurczę z tą komunią to ciężki wybór. Bo z jednej strony mówi się że powinno się żyć normalnie, ale ja bym chyba wolała dmuchać na zimne i nie pojechałabym w skupiska ludzi przy zażywaniu encortonu.
Przekonałaś mnieJa mam termin na 4 lipca to wymienimy się brzuszkami![]()
@amusedxxx a pamiętam jak mijałyśmy się na kreskachPrzekonałaś mnie![]()
Wow, pięknieDzwonił Pan embriolog, mamy 3 Mrozaczki i 4 wczesne blastocysty z którymi dowiemy się co i jak jutro![]()
I kolejna super informacjaDziewczyny, uzyskaliśmy 11 komórek z 10 pęcherzyków! W jednym były dwie komórki. Sam lekarz był z siebie zadowolonydostałam proga i 26.05 na dzień mamy transfer
![]()
Ja miałam komunie 2 dni przed transferemDziękiprzy pierwszym podejściu jakoś zagubiona jestem, nie wiem co i jak. Na ten moment plan mam taki, że po transferze jest weekend, więc będę na spokojnie siedzieć w domu. Później poniedziałek, wtorek zaklepalam siebie urlop, a co dalej to będę myśleć czy pójdę do pracy czy poproszę o L4. Większy dylemat mam z najbliższym weekendem, bo wypada nam komunia w rodzinie i mam ochotę iść ale mąż mówi żebym usiadła na
zamiast pół dnia tłuc się autem w jedną stronę i później na miejscu też do końca dnia na nogach między ludzmi pewnie zdrowymi i chorymi, tym bardziej że będę zaraz po transferze i na encortonie
i rozum mi mówi, że ma rację ale wewnętrznie korci mnie żeby jechać.
Duzo nam sie chyba transferow lipcowych szykujeŻyczę takiego prezentu![]()
Duzo nam sie chyba transferow lipcowych szykuje![]()