Hermeneg
Fanka BB :)
Miski, transferowany mialam 5BB. A 4BB, 4AB naszecieszę się że ich jakość jest fajna
![]()
Ooo

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Miski, transferowany mialam 5BB. A 4BB, 4AB naszecieszę się że ich jakość jest fajna
![]()
rzeczywiście to znaczny spokój…. Świadomość że mam jeszcze „zarodki” a że nie mam, i zaczynać od nowa….Ooomy mamy pięć 4 i jedną 3
![]()
upuściłaś krew?@Motylkowa! Hahajeszcze nie stoję pod labem ale pewnie podjadę dzisiaj w ciągu dnia, żeby mieć to na papierze. Szału po becie się nie spodziewam, pewnie koło 5 będzie ale ten kropek to i tak jakiś wariat
![]()
Nie wiem czy mnie martwi bo się nie znam haha jest teoretycznie w widełkach labolatoryjnychPiękna beta
Progesteron wydziela się skokowo ale jeśli martwi Cię jego poziom to może napisz do lekarza? Jeśli uzna, że potrzeba to na pewno dostaniesz dodatkową obstawę![]()
Tak, ale akurat jak wchodziłam do labu to kierowca z próbkami odjechał. Myślałam, że może koło 15 będą wyniki ale kicha. Mam nadzieję że do 18 będą, bo mój mózg już wariuje, że może jakims cudem po 2 dniach białych testów jednak nagle wyszło ponownie Ovitrelle na testachupuściłaś krew?![]()
Nie wiem czy mnie martwi bo się nie znam haha jest teoretycznie w widełkach labolatoryjnych
Właśnie problem bo nie mam lekarza, czekałam teraz w nowej klinice na kwalifikację w czerwcu. Hm chyba muszę kogoś poszukać.
rzeczywiście to znaczny spokój…. Świadomość że mam jeszcze „zarodki” a że nie mam, i zaczynać od nowa….
1dpt, a coś kłuje, już sobie wyobrażam nie wiem co hahahakoszmar, jak przetrwać do testu. Ovitrelle się wypłukało. Na 5.06 test.
właściwie to nie wiem dokładnie, Dziś 9 dni po ovi i biało, nie sprawdzałam wcześniej ale myślę że około 7 dni. Poprzednio na 7 dzień już też nie było. Dużo pije i nie wiem czy ma to wpływOj tak, ja też odczuwam spokój dzięki ilości Mrozaczków
Długo Ci się utrzymywał Ovitrelle? U mnie po 6 dniach już nie było śladu![]()
aaaj, to 18/19 powinny byćTak, ale akurat jak wchodziłam do labu to kierowca z próbkami odjechał. Myślałam, że może koło 15 będą wyniki ale kicha. Mam nadzieję że do 18 będą, bo mój mózg już wariuje, że może jakims cudem po 2 dniach białych testów jednak nagle wyszło ponownie Ovitrelle na testach![]()
z nerwów chyba wykończe wszystkie swoje zapasy pinków
![]()
O to faktycznie turbo szybko. A Ty jak się czujesz ? Kiedy zamierzasz zacząć testować ?właściwie to nie wiem dokładnie, Dziś 9 dni po ovi i biało, nie sprawdzałam wcześniej ale myślę że około 7 dni. Poprzednio na 7 dzień już też nie było. Dużo pije i nie wiem czy ma to wpływ
aaaj, to 18/19 powinny byćoby
Ja dziś proga robiłam w szpitalnym labie, dostałam
Kod do rejestracji konta, jak oddałam
Krew o 9:48, tak o 12 jak weszłam to już byływiem gdzie betę będę robić
![]()