reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

In vitro 2024 - refundacja

Oby, chociaz wczoraj miałam dosyć mocne bóle jakby na okres, dzisiaj trochę mniejsze 🙂ale nadzieja umiera ostatnia 🙂
Mi Doktor przepisała zastrzyki rozkurczające w ciąży z córką przy silnych bólach. Może warto spróbować? 😉

Moja głowa 5dpt sama jest trudna do ogarnięcia.
Ale tobie życzę naprawdę leniuszka 😉

reklama
Mi Doktor przepisała zastrzyki rozkurczające w ciąży z córką przy silnych bólach. Może warto spróbować? 😉
7

O dobrze widzieć. Mi też głowa świrowała, dalej świruje... Objawow tysiące 😛ale co ma być to będzie, nic niestety nie poradzimy? Który to twój transfer?

O dobrze widzieć. Mi też głowa świrowała, dalej świruje... Objawow tysiące 😛ale co ma być to będzie, nic niestety nie poradzimy? Który to twój transfer?
U mnie objawy spowodowane lekami bo na cyklu sztucznym wszystko czuje się podwójnie.
4 transfery jeden podwójny. Z 4 transferów jeden zakończony donoszoną ciążą 😉

Czytałam, że już beta powinna być trzycyfrowa, więc troszkę mnie to podlamalo, ale cóż jutro się dowiem.
wszystko zależy kiedy zarodek się zagnieździ. Zauważ że nie na darmo w naturalnej ciąży, wg zaleceń test ciążowy 14/16 dpo. Dlatego że może być później zagnieżdżenie, a zanim zacznie się wytwarzać BHCG to też trwa;) także ja uważam że jest ok;) sprawdzaj przyrosty po prostu;)

reklama
Do góry