Może jakieś zioła, mięta, etc.?Jezu mam nadal straszne mdłości, a jutro muszę jechać pociągiem do Wawy na monitoringMacie na to jakieś sposoby?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Może jakieś zioła, mięta, etc.?Jezu mam nadal straszne mdłości, a jutro muszę jechać pociągiem do Wawy na monitoringMacie na to jakieś sposoby?
Strasznie przykro się to czyta... Jedyne co mogę doradzić to chyba to, żebym poszła teraz do najlepszego gina od prowadzenia ciazy jaki istnieje w twoim mieście/najbliższym mieście opowiedziała mu całą swoją historię i poprosiła o opiekę. Może on ci wszystko powie co i jak co powinnaś badać i kiedy i jakie powinny być wynikiInaczej z nami rozmawiał jak zaczynaliśmy komercyjnie, a zupełnie inaczej jak przeszliśmy na rządowy program. Poza tym niezbyt chętnie odpowiada na pytania, więcej dowiaduje się od Was na forum niż od lekarza. Ostatnio dosłownie mnie zatkało, jak powiedział że żałuje że „dal” nam KD, bo trafili mu się klienci z USA i mógł je dać im.
Nie wiem do końca jakie są wytyczne programu. W ostatniej chwili zakwalifikowaliśmy się do programu, bo właśnie stuknęło mi 45 i z tego co się orientuję, nie mamy już możliwości w ramach programu zmienić realizatora, chyba że komercyjnie.
A miałaś tego samego lekarza co za pierwszym razem?Mega słabe to co powiedział. Ale ja mam tez takie odczucia ze prywatnie bylo całkiem inne podejście u mnie w klinice a jak weszła refundacja to mega słabe..
Jedyne co to miej ze sobą mokre chusteczki, gumę do żucia i torebki strunowe... Trzymam jednak kciuki żebyś dojechała bez przygódJezu mam nadal straszne mdłości, a jutro muszę jechać pociągiem do Wawy na monitoringMacie na to jakieś sposoby?
Czekamy na wyniki!Pędzę na przyrostZobacz załącznik 1741228
Ten sam wlasnie...A miałaś tego samego lekarza co za pierwszym razem?
Ja jedyna różnica jaka widzę to w portfelu. Ale generalnie jak widziałam odpłatność recept to 100% place za przepisane leki, pamiętam że kiedyś pisaliśmy o tym i ostatnio sprawdziłam.