Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie dziękujęBędzie dobrzepowodzenia
Przykro mi ale w końcu napewno się uda, ja dzisiaj z samego rana polecialam zobaczyć czy beta rosnie prawidłowo... strasznie się tego boję... no a później lecę do lekarza mam nadzieję, że dobrymi wieściamiJa miałam testować betę w piątek, ale nie wytrzymałam i zrobiłam dzisiaj test ciążowy (jestem 13 dni po IUI) i niestety nic nie wyszło. Będę szykować się do kolejnej IUI, tym razem stymulowanej, mam nadzieje, ze to zwiększy moje szanse. Paula i Cukierkowa20pare, trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty![]()
Staraczka1990 może jednak warto zrobić betę? Test mógł jeszcze nie wykryć ciazyPrzykro mi ale w końcu napewno się uda, ja dzisiaj z samego rana polecialam zobaczyć czy beta rosnie prawidłowo... strasznie się tego boję... no a później lecę do lekarza mam nadzieję, że dobrymi wieściami
Może jutro się przejdę, żeby mieć 100% pewność i odstawić progesteron. Trzymam kciuki za prawidłowy przyrost i czekamy na dobre wieściStaraczka1990 może jednak warto zrobić betę? Test mógł jeszcze nie wykryć ciazy
Witaj w klubieJa miałam testować betę w piątek, ale nie wytrzymałam i zrobiłam dzisiaj test ciążowy (jestem 13 dni po IUI) i niestety nic nie wyszło. Będę szykować się do kolejnej IUI, tym razem stymulowanej, mam nadzieje, ze to zwiększy moje szanse. Paula i Cukierkowa20pare, trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty![]()