Będziesz kochana zobaczyszSuper gratuluje !chciałabym być na Twoim miejscu
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Będziesz kochana zobaczyszSuper gratuluje !chciałabym być na Twoim miejscu
![]()
Spokojnie ja nie czułam nicDziewczyny gratuluje
Ciesze się z Wami
Choć nie ukrywam ze czekam na piątek, chociaż mam mieszane uczucia bo za bardzo czuje się jak na okres
No oby oby, tak bym chciałaSpokojnie ja nie czułam nicnawet okresu
uda się zobaczysz
![]()
GratulacjeJa też po wizycieciaza potwierdzona
![]()
Mnie obstawił lekami, badaniami i jeszcze dzisiaj mam Mu wysłać mailaGratulacjeteraz tylko oby fasolki się dobrze rozwijały
![]()
Jakie badania Ci zlecił? Ja dostałam acard, enterol, luteinę i progesteron za tydzień w piątek kolejna wizyta i kolejna betaMnie obstawił lekami, badaniami i jeszcze dzisiaj mam Mu wysłać mailawięc chyba wierzy ze będzie dobrze
![]()
TSH, CMV, układ krzepnięcia, progesteron i coś jeszcze ale to wszystko mi już pobrał z krwi na miejscu.Jakie badania Ci zlecił? Ja dostałam acard, enterol, luteinę i progesteron za tydzień w piątek kolejna wizyta i kolejna beta
Mi kazał zrobić betę przed wizytą aby sprawdzić przyrost w celu sprawdzenia czy ciąża jest pojedyncza czy mnofa bo u mnie były 4 dojrzałe pęcherzyki i jest takie prawdopodobieństwo. ZastanąTSH, CMV, układ krzepnięcia, progesteron i coś jeszcze ale to wszystko mi już pobrał z krwi na miejscu.
Ja dostałam luteine acard encorton utrogestan i zastrzyki neoprin.
Wizyta tak jak Ty tylko ja nie muszę robić bety