• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

INSEMINACJA 2021 - Komu się udało?

Po której inseminacji się udało?

• Wszystkich głosujących
    35
reklama
To było moje 3 podejscie. W sierpniu chyba zrobię sobie przerwę, bo w pracy dużo urlopów i mój lekarz też na urlop się wybiera. Jak dobrze pójdzie to może we wrześniu podejdę do IUI...ale to się jeszcze zobaczy 😊

Staraczka 1990 co słychać? Jak się czujesz? Jesteś tydz po iui, jakieś zmiany?
Ja dziś się kręciłam cała noc to mnie podbrzusze bolało
Tak, u mnie dzisiaj mija tydzień i niestety nic mi nie kuje, nic nie boli, co mnie zasmuca. Jakbym poczuła jakieś bóle, to bym miała większa nadzieje, ze może coś się dzieje i ze się uda, a tak to mam mieszane uczucia. Dobrze, ze coś Ci boli, dla mnie to zawsze oznaka tego, ze może się uda❤️

Tak, u mnie dzisiaj mija tydzień i niestety nic mi nie kuje, nic nie boli, co mnie zasmuca. Jakbym poczuła jakieś bóle, to bym miała większa nadzieje, ze może coś się dzieje i ze się uda, a tak to mam mieszane uczucia. Dobrze, ze coś Ci boli, dla mnie to zawsze oznaka tego, ze może się uda❤️
Spokojnie, to nie zawsze oznaka ze nic nie boli ze się nie udalo
Patrz na nasza Cukierkowa 🥰
Czekamy tydz i testujemy 🥰

Spokojnie, to nie zawsze oznaka ze nic nie boli ze się nie udalo
Patrz na nasza Cukierkowa 🥰
Czekamy tydz i testujemy 🥰
O tak jeżeli jutro będzie wszystko w porządku to będę idealnym przykładem jak być w ciąży totalnie bezobjawowej 😀 jakbym miała bardzo nieregularne cykle i nie musiała testować to do tej pory nie wiedziałabym że jestem w ciąży 😀

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry