Staraczka1990
Fanka BB :)
Kasiulka128, tak jak dziewczyny piszą, jeżeli czujesz się psychicznie na siłach to idź za ciosem
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Koniecznie daj znac po wizycie co i jakTrzymam kciuki za jutrzejsza wizytę, daj znać jak będziesz po![]()
Ciekawe czy zleci nam już badaniaKoniecznie daj znac po wizycie co i jakja też już niedługo może trochę się uspokoje
![]()
NiestetyZastrzyk może dawać fałszywe 2 kreski do 10 dni dlatego ja biorąc sobie to do serca zrobiłam betę w 11 dniudaj znać jak tam wynik
![]()
Ehhh przykro mi...wiem co czujeszNiestetynie udało się
Przykro miNiestetynie udało się
Tak to była pierwsza IUI . Dziś mam rozmowę o 9 z panią Dr. Z novum , Albo IVF albo kolejnaPrzykro micoś na razie w lipcu nie wiedzie się nam. To była Twoje pierwsza IUI? Podchodzisz do kolejnej?
Może zleci kolejna iui, mi moja lekarka mówiła ze robią 3-4 iuiTak to była pierwsza IUI . Dziś mam rozmowę o 9 z panią Dr. Z novum , Albo IVF albo kolejna
Po jednej IUI nie ma co się poddawać, moja pierwsza też była nieudanaTak to była pierwsza IUI . Dziś mam rozmowę o 9 z panią Dr. Z novum , Albo IVF albo kolejna
Tak ale mam niedrzozny jajowod i tu w nieczech odrazu chcieli IVF ale uparlam sie na IUI dr z Lublina mi powiedział że max 2 razy IUIMoże zleci kolejna iui, mi moja lekarka mówiła ze robią 3-4 iui