reklama

Interpretacja testu ciążowego

reklama
A to moje. Prawie nic nie widać :) a jednak ciąża :)
received_268305101850652.jpeg

Kurcze, faktycznie prawie nic nie widać. Ja się teraz stresuję, żeby test nie był fałszywie pozytywny itp..
Ile testów robiłaś? Spokojnie nie denerwuj się :) jeżeli jutro będzie kreska to na bank ciąża.. I jak dla mnie Twój test jest dużo ciemniejszy od mojego. A dziś mam 7tc. Moja siostra równiez miała bladziocha i ciąża ;) i dodam że też robiłyśmy te pink. Większą możliwość że test nie wykryje ciąży. Niż że da wynik fałszywie pozytywny.

Hej ja też dziś testowałam ! Owulacje mialam 22 pazdziernika :) też mam takiego bladziocha jak Ty i też niedowierzam, wydaje mi się że jakiś felerny test. Jutro kupie innej firmy i powtórze. Oby nam sie udało !!!

Załączniki

• 06AA748E-01F9-433F-AC6F-D220D5FD49DF.jpeg
    06AA748E-01F9-433F-AC6F-D220D5FD49DF.jpeg
    1 MB · Wyświetleń: 156
Zrobilam jeden test, bo coś mnie tknęło, ale jutro rano zrobię drugi, mialam akurat dwa w domu😁 Wikoosia, wierzę, że nam się uda💚
Jetkaa, dajesz nadzieję! Też sobie wmawiam, że prędzej raczej w drugą stronę byłby fałszywy..

Zrobilam jeden test, bo coś mnie tknęło, ale jutro rano zrobię drugi, mialam akurat dwa w domu😁 Wikoosia, wierzę, że nam się uda💚
Jetkaa, dajesz nadzieję! Też sobie wmawiam, że prędzej raczej w drugą stronę byłby fałszywy..
Ale radość 😍
My się staraliśmy z mężem pare cykli, ale jak test potwierdził ciąże to do końca dnia nie byłam w stanie z siebie wydusić słowa, w takim szoku byłam 😅 Myślałam, ze będę skakać z radości a ja byłam przerażona jakbym nie wiem jakie złe wieści dostała 🤦‍♀️😏
Gratulacje! 😄

Ale radość 😍
My się staraliśmy z mężem pare cykli, ale jak test potwierdził ciąże to do końca dnia nie byłam w stanie z siebie wydusić słowa, w takim szoku byłam 😅 Myślałam, ze będę skakać z radości a ja byłam przerażona jakbym nie wiem jakie złe wieści dostała 🤦‍♀️😏
Gratulacje! 😄
Hihi to tak jak ja!😄 to są niesamowite emocje, radość połączona z przerażeniem🙂 stałam w łazience I wgapiałam się jak głupia w ten test🤦‍♀️😄 a potem łzy w oczach jak rozmawiałam z mężem😀

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry