Z
zmiana8.2
Gość
Ja tez mam na pamiatke dwa testy,z dwoch moich szczesliwych ciazU mnie też pierwszy wieczorny test tak wyglądała teraz zostało mi 6 tygodni do porodu
mam całą kolekcję
Zobacz załącznik 1333168
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja tez mam na pamiatke dwa testy,z dwoch moich szczesliwych ciazU mnie też pierwszy wieczorny test tak wyglądała teraz zostało mi 6 tygodni do porodu
mam całą kolekcję
Zobacz załącznik 1333168
Ile testów robiłaś? Spokojnie nie denerwuj sięKurcze, faktycznie prawie nic nie widać. Ja się teraz stresuję, żeby test nie był fałszywie pozytywny itp..
Ale radośćZrobilam jeden test, bo coś mnie tknęło, ale jutro rano zrobię drugi, mialam akurat dwa w domuWikoosia, wierzę, że nam się uda
Jetkaa, dajesz nadzieję! Też sobie wmawiam, że prędzej raczej w drugą stronę byłby fałszywy..
Hihi to tak jak ja!Ale radość
My się staraliśmy z mężem pare cykli, ale jak test potwierdził ciąże to do końca dnia nie byłam w stanie z siebie wydusić słowa, w takim szoku byłamMyślałam, ze będę skakać z radości a ja byłam przerażona jakbym nie wiem jakie złe wieści dostała
Gratulacje!![]()