Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

boże tylko nie pomyślcie,że jestem zboczona, czy co...
Proponuję rozmowę na temat: najdziwniejsze/najciekawsze miejsce gdzie TO zrobiliście?
U nas była spora inwencja ze względu na trudności lokalowe kiedy mieliśmy po 18-19 lat, więc min:
-łódka na jeziorze
-takie budki/schrony jak są na szlakach w górach z tym że w "Lasku Wolskim" - do dzisiaj pamiętam jak mi komary tyłek ścięły hihihi
To co mi w pamieci zostalo to las, samochód, toaleta na dyskotece - to wszystko po kilka razy. Mialam fantazje zrobic to w kinie tak jak andrzelika pisze, zwlaszcza ze zdarzalo mi sie chodzic na seanse gdzie bylo kilka osob na sali, ale jakos nie bylo pod reka odpowiedniego faceta (wtedy jeszcze męża nie znalam) ;-)
dlatego przeważnie był seks w aucie, w przebieralniach na basenie, nawet pamiętam jak szliśmy się kąpać tam u teściów to wc też u nich robiliśmy, fajnie, bo taki dreszczyk :-)nimfii nam kiedyś mama weszła do pokoju z obiadem, a D. nade mną , no kocem byliśmy przykryci, ale chyba się domyśliłaJesli chodzi o dreszczyk to najlepszy byl nasz pierwszy raz z obecnym mezem ;-) Bylo to w Święto Zamrłych, i tesciowie poszli na cmentarz, wiec u niego w domu zaczelismy cos kombinowac... Ale nie wiedzialam ze jego mlodsza siostra jest w domu... No i weszla do nas do pokoju jak bylismy w trakcie. Ależ nas zwyzywała. Oczywiscie o wszystkim powiedziala rodzicom, a oni na to że demoralizujemy młodsza córkę.
Oj wstyd był i długo nie mialam wstepu do ich domu....
Teraz po tych 7 latach juz jest okejChyba zapomnieli.

heh - ale to też za czasów panieńsko - kawalerskich
) , teraz ze względu na dzieci mamy dostępny tylko salon ale za to mamy sąsiada podglądacza