Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

z tym że ja odwiedzam mojego w PL jak tylko jestem czyli 2 razy w rokuZeby dostac sie do gina to najpierw trzeba odwiedzic tutaj lekarza rodzinnego i to on musi stwierdzic ze jestes na tyle chora ze da ci skierowanie zebys zobaczyla ginaSsabrinaa jak to się nie chodzi dziwne to jak macie dolegliwości kobiece to co robicie, a co z cytologią, kobiety nie dbają o siebie w tych sprawach
u nas też nuda w tych sprawach![]()
wiem chore to jest bo moim zdaniem powinla byc chociaz raz w roku taka profilaktyczna wizyta u gina i badanie ginekologiczne ale oni twierdza ze nie trzeba.A co do cytologi to wymaz robi tutaj pielegniarka w przychodni co 3 lata
Ja mialam akurat robiona w maju 2010 tutaj w UK wiec tak jak pisze do przychodni i tam legalnie pielegniarka robi wymaz a wyniki pozniej przychodza do domu poczta 
kolejne bedzie pewnie w przyszlym roku
bo oni tutaj robia co 3 lata.
3 razy a raz to normalnie chyba z godzinę się kochaliśmy za jednym razem, albo lepiej mały jest the best śpi słodko zawsze jak robimy... chyba chcę mieć rodzeństwo ha ha...