wiecie co dziewczyny, a ja głupia jeszcze nie byłam u gina jakoś tak wyszło nawet nie było z kim maluszka zostawić dopiero mam zamiar się wybrać tym bardziej, że saama dałam sobie zielone światełko zaraz 2,5 tyg po cesarce nic mnie nie bolało brzuch wcale itp, było jeszcze lepiej i jest niż przed ciążą nie mam oporów przed seksem na początku,gdy mąż miał wolne to był dwa razy dziennie teraz jeden lub dwa zależy czy syn pozwoli i będzie słodko spałbo różnie z tym jest bałam się tylko, że tak powiem na mężu, bo to jednak były szyte mięśnie i macica więc martwiłam się żeby coś mi nie pękło, ale 2 tyg temu tak zaczełam i nic się nie dzieje, więc myśle, że jest ok.
Właśnie dziewczyny macie okres przy karmieniu ja karmie piersią czasem i MM, ale ostatnio miałam 3 dni plamienia czerwone i nie wiem, czy to taki okres przez to, że nie karmie tylko piersią, a minimalnie??
I kiedy po cc można robić brzuszki i używa któraś z was pasa ściągającego mi powiedzieli, że po cc się powinno, bo mięśnie były szyte i same nie wrócą tak do formy, a ja mam dość tego flaczka...
ja tez sobie sama przyzwoliłam i jak dla mnie było super, lepiej niz wcześniej i to było tak jakbysmy odkrywali siebie na nowo