reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Intymne rozmowy listopadówek.

nimfii- ja się cieszę, że mój ma zawsze ochotę mimo tego,że nie raz padnięty wraca z roboty :) czuje się wspaniale, ja lubie seks i cieszy mnie to,że ja go nadal też kręce i działam na jego dolne partie mimo,że ciałko moje nie wróciło do formy :-D bo koleżanka się mówiła, że jej mąż ciągle zmęczony i na podłodze śpi, bo ona chcę i go męczy, a mu się nie chcę i ucieka od niej mówi, że mu by wystarczyło raz na rok :-D faktycznie ten gość jest taki zamulony troszkę, masakra ja bym go na jej miejscu zgwałciła, bo bym umarła z pragnienia hahaha

reklama
andrzelika kazdy ma swoj temperament ;) najlepiej jest jesli para sie dopasuje tak samo pod tym wzgledem a gorzej jak kazde inaczej tego chce...
To tylko dobrze swiadczy o waszym zwiazku bo udany seks to udane malzenstwo ;)

ewika87
warto kupić żel nawilżający. One są naprawdę super :)
Ja nie zawsze go potrzebuję ale na dobry początek warto :) Nawet w większym markecie kupisz żele np Durexa. Można je też do masażu używać (różne są) a dobry masaż jako rozgrzewka też może zdziałać cuda :tak:

nimffi- to prawda :) wiadomo zdarza się czasem, że przed okresem jakoś mniej mi się chcę, ale nigdy nie ma tak, że wcale. I mój się śmieje żeby z tego dzieci nie wyszły :p

ewika87- ja może na początku miałam nie sucho, ale śluz był jak woda taki bez poślizgu, teraz już ok, ale fakt kiedyś miałam otarcia i stosowałam żel z apteki intimel czy coś takiego i nie piekło, a było bardzo dobrze i przyjemnie polecam :) nie ma się co męczyć, a to naturalne po porodzie, że bywa suchość.

andrzelika a wy chyba planujecie wiecej dzieci? ;) Wiec w razie czego mozecie sobie pozwolic zaszalec :)

ewika
ja czulam suchosc ale bedac w ciazy. stosowalam zele nawilzajace.
Po pierwszym porodzie czulam ze mam tam troszke luzniej i zadziej zdarzaly sie otarcia, ale przyjemnosc mialam wieksza ;) Tym razem mam tam jeszcze luzniej :rofl2: tak ze podczas stosunku mam uczucie jakby mi sie tam zmiesciolo jeszcze cos wiecej ;-) a co za tym idzie nie ma mowy o otarciach na chwile obecna. suchosc tez nie, poki nie przyplacze sie jakas infekcja albo za sprawa tabletek antykoncepcyjnych.
A i teraz przyjemnosc jest dla mnie jeszcze wieksza niz kiedykolwiek - tylko pomruczec ;-)

nimfii- tak planujemy, ale za dwa lata :) jeszcze nie teraz...

mmi teraz też jest o wiele przyjemniej w seksie nie wiem czemu i co się zmieniło??? Przecież w pochwie tak samo, bo naturalnie nie rodziłam, ale jakaś przyjemność większa.

reklama
a ja dziewczyny, juz nie pamiętam jak to jest - serio ,serio:szok:, chyba już nie umiem :-D:-D , a nawet myślę sobie teraz , że troszkę bym się wstydziła, a przecież 12 lat jesteśmy razem, coś mi się chyba w bańce poprzewracało, przez te hormony ;-)
a iałąm ochotę jakoś z 2-3 tygodnie po porodzie, a teraz nie mam siły na nic :(((

Do góry