Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ale ja mam przeciwskazanie bezwzględne do wszelkich hormonalnych form antykoncepcji.A orientuje się któraś jak to jet z zastrzykami i czy w ogóel są dostepne w Polsce?
Ssabrinko jak już przestaniesz karmić to ja polecam implant podskórny zakładany na 3 lata.W UK jest za free,a w Pl chyba niedostępny,a szkoda,bo znó bym się zdecydowała.
Póki co myśle o spirali bezhormonalnej.
Dziekuje kochana za rade ;-) i ciekawa jest ta metoda,bo nie widzi mi sie branie tabletek pozniejAnna ja miałam implanon,chyba innych z resztą nie ma Implanon ® 68mg Subdérmico | Hormonalne środki antykoncepcyjne
To jest wielkości wsuwki do włosów i wszczepia się to pod skóre,oczywiście ze znieczuleniem ;-) jak dla mnie bardzo wygodne i skuteczne. Działa 3 lata. Wiadomo,ze jak przy wszystkich hormonach moga być szopki z okresem,czyli raz jest raz nie są plamienia,ale to zalezy od organizmu.
Ja się jeszcze nie orientowałam w tych wkładkach,wiem,ze chciałabym bezhormonalną.A Mirena jest chyba z hormonami tak?