reklama
78LENA
Fanka BB :)
kara no to w grupie siła :-):-):-) może dostaniemy na forum wszystkie piękny prezent 14-stego w postaci waszej pięknej bety
kama znalazlam w necie: "Poziom AMH nie jest uwarunkowany cyklem miesiączkowym kobiety, tak więc może być badany w dowolnym dniu cyklu. Jego poziom zmniejsza się wraz z wiekiem kobiety, w związku z czym jest bardzo dobrym markerem spadku płodności, w tym przedwczesnego wygasania czynności jajników. Zaś u pacjentek z PCO (Zespół Policystycznych Jajników) AMH jest znacząco podwyższony"
kama znalazlam w necie: "Poziom AMH nie jest uwarunkowany cyklem miesiączkowym kobiety, tak więc może być badany w dowolnym dniu cyklu. Jego poziom zmniejsza się wraz z wiekiem kobiety, w związku z czym jest bardzo dobrym markerem spadku płodności, w tym przedwczesnego wygasania czynności jajników. Zaś u pacjentek z PCO (Zespół Policystycznych Jajników) AMH jest znacząco podwyższony"
78LENA
kama nie mam pojęcia, ale jak zrobisz i skonsultujesz z lekarzem to wszytko na pewno ci wyjaśni:-) tyle tylko wyczytałam w necie
KURCZE ciężki ten dzień dzisiaj nie mogę sobie miejsca znaleźć:-
-
-(
KURCZE ciężki ten dzień dzisiaj nie mogę sobie miejsca znaleźć:-
78 LENA to jak będę robić bete to przy okazji amh zrobie ...
ja to ciężkie będę mieć najbliższe 13 dni
dziewczyny jak dodawać aby pod moimi postami aby było kiedy miałam laparo, inseminacje itd. bo jestem zielona w tym ;-)
ja to ciężkie będę mieć najbliższe 13 dni

dziewczyny jak dodawać aby pod moimi postami aby było kiedy miałam laparo, inseminacje itd. bo jestem zielona w tym ;-)
78LENA
kama musisz wejść w ustawienia a potem " edytuj sygnaturę" i tam wpisujesz, też miałam z tym problem;-) Te dane faktycznie pomagają pamiętać, kto na jakim jest etapie:-)
kara86
Kama1983 ja miałam IuI 28 października. I lekarka wyznaczyla mi termin testu. Ja mam też inna sytuację bo ja dzisiaj wzielam jeszcze Pregnyl 5 dni po iui miałam go właśnie wziasc a on ileś się tam jeszcze utrzymuje w organizmie. A to co chcesz dodać to chyba gdzieś w opcjach w 'podpisie' tak zwanym tak miałam na innym forum a tu nie wiem.
reklama
kasik36
Kama witaj i życzę Ci, żebyś za długo nie zagościła na naszym forum i szybciutko przeskoczyła do ciężarówek
:-)
Kama i Lena AMH można zrobić każdego dnia cyklu i o każdej porze dnia :-) Kama wynik AMH będzie prawdziwy ale będzie też świadczył, że masz PCO.

Kama i Lena AMH można zrobić każdego dnia cyklu i o każdej porze dnia :-) Kama wynik AMH będzie prawdziwy ale będzie też świadczył, że masz PCO.
Podziel się: