Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
DziękiNie czytaj głupot...
A to starasz się długo o dzidziusia?Dziękito forum wydało mi się najsensowniejsze i widzę, że zostanę w nim na dłużej. Nikt nie naskakuje tylko spokojnie tłumaczycie
dzięki dziewczyny
![]()
Wiesz za 1 szlgiem nigdy nie wychodziDrugie podejscieze tak powiem, korzytamy z okazji, bo mąż zjechal z zagranicy i poprzednim razem sie nie udało. Ale teraz jestesmy bardzo dobrej myśli. Jutro lub we wtorek robię test
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
No to gratulujęJa mam 2córeczki![]()
1 ma 3lata 1miesiąc a 2 14lutego 8 miesięcy skonczyNo to gratuluję
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Dowiedziałam się o ciąży dość szybko, to jest w 3-4tygodniu. Jak się dowiedziałam to zaczęłam brać folik mama trymestr 1. Od drugiego trymestru biorę PrenatalWitam,
Jak długo w trakcie ciąży powinno się brać kwas foliowy? Skoro zapobiega on wadom cewy nerwowej a ukłąd nerwowy kształtuje się w 1. miesiącu to dlaczego wszyscy polecają suplementować go przez 3 misiące w trakcie ciąży lub nawet całą ciążę?
Witam,
Jak długo w trakcie ciąży powinno się brać kwas foliowy? Skoro zapobiega on wadom cewy nerwowej a ukłąd nerwowy kształtuje się w 1. miesiącu to dlaczego wszyscy polecają suplementować go przez 3 misiące w trakcie ciąży lub nawet całą ciążę?