reklama
idarnowska
Mama dwóch księżniczek :)
I cykl się nieudał :-
-( ale będziemyy probowac dalej 

iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Staramy sie od poczatku lipca
Za dwa dni tescik.
starajaca sie
Zaciekawiona BB
A my od grudnia 2005r czyli juz dluuugo, za dlugo. Juz nie moge sie doczekac kiedy wreszcie bede mama.
Witam wszystkich,jestem na tym forum po raz pierwszy
Nie wiem czy to normalne,ale juz od 7miesiecy staramy sie o malenstwo,i nic!!!!Co prawda nie liczymy kiedy sa dni plodne ,kochamy sie dosc czesto.W jaki sposob najlepiej obliczyc dni plodne i czy macie jakis sposob by pomoc zafasolkowaniu?Moj maz jest zalamany,tak bardzo chce dziecka.Slyszalam ze jesli za czesto sie kocha to plemniki sa slabsze,czy to prawda?
reklama
kinguś
Nie poddam się
Witam wszystkich,jestem na tym forum po raz pierwszyNie wiem czy to normalne,ale juz od 7miesiecy staramy sie o malenstwo,i nic!!!!Co prawda nie liczymy kiedy sa dni plodne ,kochamy sie dosc czesto.W jaki sposob najlepiej obliczyc dni plodne i czy macie jakis sposob by pomoc zafasolkowaniu?Moj maz jest zalamany,tak bardzo chce dziecka.Slyszalam ze jesli za czesto sie kocha to plemniki sa slabsze,czy to prawda?
Witam
7 miesięcy to za krótko żeby zacząć się zamartwiać. Żeby wyznaczyć dni płodne można obserwować śluz, mierzyć temperaturę itp. Ale chyba najskuteczniejszym sposobem jest monitoring cyklu(usg) robiony u ginekologa. A co do plemników to słyszałam, ze najlepiej co dwa dni się przytulać ale są różne opinie.