olivia74
Zaciekawiona BB
az dwie czasami trzyA moge sie spytac ile ma takich drzemek podczas dnia?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
az dwie czasami trzyA moge sie spytac ile ma takich drzemek podczas dnia?
Hej dziewczyny przepraszam was ale nie mam jak odpisywac bo padam na pysk mam dola od dwoch dni i jestem sfrustrowana...Mam dosc czytania madrych ksiazek bo one tylko mieszaja mi w glowie(nie chodzi mi o to ze sciemniaja w tych ksiegach ale jednak kazde dziecko jest inne). Mysle ze poprostu musimy obserwowac nasze maluszki i podchodzic do wszystkiego elastycznie jak mowila ktoras z was(przepraszam naprawde jestem zmeczona-moj budzi sie w nocy z 10-12razy i albo cos mu jest albo ja juz nie wiem) Myślę że zaczne ustalac powoli rytm dnia, dodam nieco posilkow jabluszko i marchewke juz daje a maly ma prawie 6miesiecy, chce wprowadzic mleko modyfikowane lub cos na wieczor zeby spal byl najedzony i wogole. Zawsze marzylam i bylam przekonana ze bede karmic wylacznie piersia do nawet2lat bez mleka modyfikowanego ale teraz to juz watpie...a dziewczyny jak to jest od kiedy dawac dziecku zupki i dania np w sloiczkach? bede za tydzien na szczepieniu to spytam lekarza ale moze ktoras z was mi cos powieach..te maluszki...moj to kocha cyca normalnie i bez niego ani rusz. Ale jedno wiem napewno przyzwyczailam go do tego ze sen kojarzy mu sie ze mna blisko i cycem... jak myslicie moze sprobowac smoczka???(wczesniej nie chcialam zaburzac laktacji a po zatym bylam dumna ze nie ma moj maly smoka...ale teraz to mam chec mu go dac aby czul sie bezpiecznie i wkoncu wysypial
Pozdrawiam serdecznie!!! dziekuje za wszystkie odpowiedzi na mojego posta SUPER ze wzbudzil takie zainteresowanie!!!