reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Jak przedłuzyć stosunek???

Haha, Kira, widzę że jak ja jesteś zwolenniczką intensywnych doznań ! :p :p :p

Jus20sto, podziel się, jaką metodę poleca twoja książka ? Wprawdzie mój partner nie ma takiego problemu ale bardzo mnie to intryguje jak to można regulować ?
W ogóle to dlaczego nie ma Szybkich Billow-Kobiet ? Chyba jako płeć jesteśmy mniej podnietliwe...

Facet nie potrzebuje tyle czułości co wy.Czasem na prawdę wrto się postarać dla swojej kobiety,są na to super rezczy które pomagają w stresie:)

reklama
Powiem Ci jako facet,jesteśmy każdy inny ale my też lubimy piszczoty prezd sexsem tak więc bardzej go podkręć czułościami,dotykami i dojdzie szybciej niż Ty:)

Kasiu, po amatorsku moge ci doradzić jedynie że wydaje się że istnieją zasadniczo dwie metody. Pierwsza - nazwijmy ją: "Przed". Polega na tym że musisz go po prostu strasznie rozpalić, do tego stopnia iż kiedy się już złączycie na sposób małżeński :laugh: to naprawdę niewiele mu będzie trzeba aby osiągnąć szczyt. Można to osiągnąć na dwa sposoby: albo subtelny, wykorzystując nastrój, bodźce wizualne (bielizna, sposób poruszania, sposób rozdziewania), słowne (zacznij mu świństwa opowiadać :D) albo dosadny i technologiczny - za pomocą bardzo efektywnej gry wstępnej: usta, język, ręka, piersi - co tam najlepiej na niego działa.
Kiedy już będzie bardzo rozpieszczony, wszystko potoczy się szybciej. "W trakcie" musisz być dla niego kochanicą jeszcze bardziej niż byłaś dotąd.
Drugi sposób - nazwijmy go: "Po", sprowadza się do tego że myślisz tylko o sobie i przeżywasz swoją rozkosz a kiedy już się nią nasycisz dość, wykorzystując pieszczoty o których wspomniałam w metodzie "Przed" sprawiasz rozkosz mężowi. Niekoniecznie bedzie to do końca spełnienie jego marzeń jeśli bardzo ceni sobie szczytowanie w trakcie stosunku ale cóż, warunki są szczególne.
Podobno cuda (ale tego nie próbowałam, no i to rozwiązanie długofalowe) czyni uprawianie jogi, mężczyzna i kobieta potrafi wtedy zapanować całkowicie nad swoim ciałem. Można dowolnie długo, można też na zawołanie. :p

Dobrze gadasz:)

A co myślicie o Tantrze, czytam sobie właśnie o tym i w skrócie można napisać, że jest to droga do nieskończonej przyjemności, tak można to ująć. Ciekawe też są ćwiczenia oddechowe i metoda start-. Ale ta Tantra mnie zainteresowała najbardziej, tylko ciekawe ile trzeba czasu poświęcić, żeby opanować choćby podstawy. Podpierając się artykułem Link do: Jak przedłużyć stosunek? 11 sposobów na opóźnienie wytrysku – KowaleZdrowia.pl można wykorzystać 7 metod, które są darmowe, nie trzeba przyjmować leków czy innego badziewia.

Polecam jednak wybrać się do lekarza i omówić problem, sprawdzić jakie rozwiązanie zaproponuje. Ćwiczenia jednak nie zaszkodzą, a można inne korzyści osiągnąć :)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny my mamy taki problem.Mąż widzi go ale nic z tym nie robi. Zwykle dochodzi w kilka ruchów. Pewnie zapytacie się mnie czy wcześniej tak było...No to odpowiem.Mianowicie nie było . Nigdy nie był długodystansowcem,ale wydaje mi sie ze z wiekiem może coraz krócej. Ratunku bo ma dopiero 30 lat a sama czuję się normalnie niezaspokojona.

istnieje teoria, według której masturbacja przed seksem pozwala mężczyźnie na przedłużenie stosunku :)

Tutaj chodzi o to w jaki sposób mężczyzna Cię rozpali niż o wydłużenie stosunku. Krótki seks to nic złego ale musi być jakościowy. Ale w najgorszym wypadku można sobie pomóc poprzez użycie tabletki na potencję bez recepty *spam*

reklama
jedyny sposób to te tabletki Stud Pills, środków na erekcję nie polecam bo one działają odwrotnie i mogą nawet przyśpieszyć wytrysk gdy penis jest lepiej ukrwiony.

reklama
Do góry