reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

ja też jestem niewyspana, od 2 nie mogłam spać, bo moja Agata wiła się w brzuchu jak glissssda ;) momentami myślałam, że mi brzuchol rozerwie! ;)
dopiero jak zjadlam o 2:30 2 kanapki z dżemem jakos się uspokoiła, podziałała też ręka Krzyśka - chyba jednak się go słucha ;)

reklama
Kaska, to calkiem tak jak ja ;D Tez ciagle w pizamie laze :) Tylko sniadanko sobie zrobilam, nawet mi sie uczesac nie chcialo ;D I powiem ci, ze swietnie sie czuje, taka niezorganizowana :) Do teog sloneczko pieknie przez okno swieci :laugh:

A ja przez te pizame czuje sie calkiem jak na wakacjach :) (choc w wakacje tak wcale nie robie)- ale kojarzy mi sie to ze slodkim nierobstwem :laugh: W ogole mam dzis swietny humor :) i moze jutro wybierzemy sie na pierwsze zakupy :) ?

Aniam pisze:
Po sklepach nie chodze z dwu powodow- po pierwsze mam sie oszczedzac z powodu mojej szyjki- wiec na zakupy moge sie wybrac tylko z mezem samochodem, a on ostatnio nie mial czasu. Teraz przez 3 dni bedzie mial nocne zmiamy, wiec to wykorzystam:)
Po drugie ciagle wydawalo mi sie, ze to jeszcze za wczesnie na zakupy :) Ale chyba nie ma co zwlekac:) Zeby potem nie zostawic wszystkiego na ostatnia chwile :)

Aniam - mnie właśnie ta szyjka zmobilizowała do zakupów, człapię sobie powoli po sklepach (bez szaleństw), część zamówiłam przez internet - jakoś się przestraszyłam tego, że maluch wcześniej wyskoczy a my nie mamy nawet gaci dla niego. Teraz jestem spokojniejsza - coś tam mamy, już uprane i uprasowane.  ;D

dziewczynki w którym tyg. wg lekarzy ciąża jest już donoszona?
może to trochę późno na takie pytanie ale jakoś wcześniej nie przyszło mi do głowy o to zapytać :)

ja słyszałam że do 21 dni przed terminem wyznaczonym to maksymalna data najwcześniejszego porodu -donoszona jest ciąża

Mirka siostrra mmiałą termin na 2 lipca urodziła 12 czerwca i podobno dzidziusia 1 dzień dzielił od wcześniactwa

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry